• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 27 Martie , 2023

George Simion, apel către cei care conduc destinele companiilor românești:AUR vă pune la dispoziție platforma de merit pentru ca voi să fiți în viitorul Parlament!

 AUR afirmă că „șansa României stă în mâinile celor mai capabili dintre noi”. “Politica nu trebuie să fie o barieră în calea competenței, dar nici nu poate fi o trambulină pentru cei ce refuză orice implicare”, spune George Simion, președintele AUR.

Platforma de merit AUR este șansa românilor de a-și face cunoscute proiectele și de a promova spre vârful politicii românești. „Spune-ne cum vezi viitorul României și ce poți face pentru ca lucrurile să se schimbe în bine și, mult mai important, vino alători de noi. Pentru ceea ce ne-am apucat să facem, e nevoie de toți!”

„Aș vrea să fac un apel către toți cei care conduc destinele companiilor românești și care reprezintă capitalul autohton. Fie că este vorba de industriași, agricultori sau din domeniul serviciilor oferite populației. Noi, cei de la AUR, vă punem la dispoziție platforma de merit pentru ca voi să fiți în viitorul Parlament. Voi sau oameni desemnați de voi, aleși din rândurile voastre, să vă reprezinte interesele. Noi, ca partid, vom munci pentru ca interesele voastre să fie reprezentate direct de acei oameni desemnați pentru a apăra capitalul autohton. Pentru că, din păcate, în actualul Parlament sunt destui care apără capitalul străin!”, a punctat liderul AUR, George Simion.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.