• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 29 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 15 Ianuarie , 2024

Gala aniversară a publicației Top Business

 Maramureșeanul dr. ing., dr. ec. Nicolae Bud – distins cu Premiul Național pentru Performanță

 

Edificiul monument istoric, situat în Piața Lahovari din București, edificiu cunoscut sub denumirea de Casa Oamenilor de Știință, a găzduit, la sfârșitul anului trecut, Gala publicației Top Business, organizată cu prilejul împlinirii a trei decenii de apariție neîntreruptă a acestui prestigios vector al succesului în afaceri.

În atmosfera specifică autenticelor cluburi ale elitei intelectuale, directorul general al publicației, Constantin Dumitru, veteran al presei românești, a înmânat Premii Naționale pentru Performanță, Diplome de Onoare și de Excelență unor reprezentative personalități ale științei și culturii, ale businessului românesc.

 

Printre cei distinși s-a aflat maramureșeanul dr. ing., dr. ec. Nicolae Bud, care, de curând, a fost sărbătorit cu prilejul celei de-a 70-a aniversări. Opera sa științifică, pusă prioritar în slujba valorificării eficiente a resurselor minerale ale țării, activitatea managerială în domenii esențiale ale economiei naționale se situează și se dezvoltă în parametrii înaltei performanței.

 

Au fost onorate, de asemenea, pentru contribuții majore la progresul societății românești contemporane în domeniile lor de afirmare, personalități precum prof. univ. dr. Mircea Beuran, președintele Academiei de Științe Medicale, gen. prof. dr. Olimpiodor Antonescu, prof. univ. dr. Irinel Popescu, foștii miniștri prof. univ. dr. Ecaterina Andronescu și prof. univ. dr. Adrian Cioroianu, renumiții artiști plastici Elena Dăscălescu, Costachi Dumitraș, Luminița Gliga, Mihail Gavril, Răzvan Paul Mihăescu, Vasile Pop Negreșteanu, alte personalități, inclusiv oameni de afaceri de succes. Fiecare dintre cei distinși a ținut să exprime, odată cu mulțumiri pentru prețuirea de care se bucură, respectul și admirația față de publicația internațională de promovare a performanței în economie.

 

S-a subliniat că Top Business s-a constituit, de-a lungul timpului, într-un adevărat ferment al ziaristicii de calitate dedicate afacerilor, vinurilor, turismului, artei și gastronomiei, așa cum o atestă publicațiile „Vinurile României”, „Turismul Gastronomic”, „Piața de Artă” aflate, de asemenea, la ceas aniversar, la împlinirea a 12 ani de la apariție. Toate acestea reprezintă proiecte de referință pentru jurnalismul independent.

 

Prin întreaga ei desfășurare, Gala Top Business s-a reafirmat ca un stimulent creativ în tot ceea ce constituie – așa cum au relevat unanim participanții – o premisă a unor noi și mai însemnate performanțe ale gazetăriei, ale științei și culturii, ale afacerilor, care, fiecare în parte și toate laolaltă contribuie esențial la progresul întregii societăți românești.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.