• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 21 Mai , 2019

„Fondul de Dezvoltare și Investiții - un nou succes al PSD!”

Partidul Social Democrat s-a angajat, în 2016, atât prin programul politic votat de cetățeni cât și prin programul de guvernare, să asigure un standard european de viață pentru români.

Recent, prin voință po­li­tică și executivă, un nou program stra­tegic asumat de PSD a devenit realitate, Fondul de Dez­voltare și Investiții devenind operațional și pregătit să genereze efecte reale, susține președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD al Regiunii de Nord-Vest.

Alocarea sumei de 5 miliarde de lei, echivalentul a 1,063 miliarde de euro, disponibilă pentru acest an, va asigura finanțarea unor proiecte esențiale pentru creș­terea standardului de via­ță al românilor. Conștienți de prio­ritățile și asteptarile cetă­țenilor, Fondul de Dezvoltare și Investiții va finanța cu precădere proiecte vizând extinderea rețelelor de curent electric și de gaze naturale, infrastructura de apă și canalizare, reabilitarea drumurilor comunale și județene, a străzilor din cadrul comunităților, dar și construirea de poduri și pasaje.

„Partidul Social Democrat este conștient că trebuie investit masiv și în infrastructura spitalicească, Fondul de Dezvoltare și Investiții urmând să asigure resursele necesare rea­bi­litării și modernizării spita­lelor județene si municipal, dar și a dispensarelor și centrelor medicale din mediul rural. Fonduri consistente vor fi alocate și unităților scolare, gră­dinițelor, creșelor, precum și campusurilor școlare unde în­vață elevii și studenții de astăzi. Prin stabilirea unor pro­ce­duri operative și eliminarea birocrației, orice primar din țară, indiferent de culoarea sa politică, într-un mod simplu și eficient, prin completarea a doar două documente, poate so­li­cita accesarea finanțării pentru noi proiecte, dar și pentru continuarea sau dezvoltarea celor existente în comunitățile lor.Suntem convinși că, alături de Programul Național de Dezvoltare Locală, Fondul de Dezvoltare și Investiții, care pre­vede alocarea a 10 miliarde de euro în următorii 20 de ani, va contribui la îmbunătățirea vieții românilor, reconfirmând angajamentul PSD de a aduce toate localitățile României la standarde de civilizație europene”, a conchis liderul PSD Ma­ramureș, Gabriel Zetea.

 

 

„Partidul Social Democrat este conștient că trebuie investit masiv și în infrastructura spitalicească, Fondul de Dezvoltare și Investiții urmând să asigure resursele necesare rea­bi­litării și modernizării spita­lelor județene si municipal, dar și a dispensarelor și centrelor medicale din mediul rural. Fonduri consistente vor fi alocate și unităților scolare, gră­dinițelor, creșelor, precum și campusurilor școlare unde în­vață elevii și studenții de astăzi”.
Gabriel Zetea, președinte Consiliul Județean Maramureș

 

 

Realizat la comanda PSD de NEW MEDIA SRL, Cod mandatar financiar 41190008

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.