• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 08 August 2022

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 9 Noiembrie , 2020

Fără taxe și impozite majorate în 2021

PNL susține măsuri sănătoase pentru economia României
 

Guvernul PNL nu va împovăra românii cu noi taxe și impozite. Deși s-au făcut speculații în această privință, avem în vedere întărirea economiei, susținerea cotei unice de impozitare astfel încât banii să circule în economie, cu atât mai mult cu cât suntem în situație de criză. În ciuda previziunilor sumbre cauzate de COVID-19, am acordat facilități pentru amânarea la plată a impozitelor și taxelor pentru operatorii economici, am reușit să susținem economia și am obținut venituri mai mari în august, septembrie și octombrie 2020, comparat cu aceeași perioadă din 2019, când la guvernare era PSD.
 

Fără taxe și impozite majorate în anul 2021!
 

Acesta nu este un slogan electoral, ci una dintre măsurile pe care PNL le impune după consultările avute cu toate organismele internaționale din domeniul financiar. Agențiile de raiting sunt optimiste în privința României dacă se continuă cu aceeași linie aprobată de actuala guvernare. În schimb, PSD are în vedere asuprirea populației prin introducerea de noi biruri. Au arătat acest lucru de fiecare dată când s-au aflat la guvernare. Românii au simțit direct aplicarea supraaccizei, supraimpozitarea part-time, suprataxarea în domeniul bancar, energiei, comunicațiilor, atacul la Pilonul 2 de pensii. Prin măsurile economice aplicate, PSD a reușit să sperie investitorii urmărind doar să se transforme în judecători ai guvernului PNL.
 

Respectăm legea, nu cererile PSD-iste
 

Guvernul PNL va adopta bugetul de stat aferent anului 2021, până la finele lunii decembrie 2020. Nu dăm curs cererilor venite din partea PSD care este în afara cadrului legal. Respectăm Legea finanțelor publice. Se specifică foarte clar că bugetul de stat poate fi adoptat de Guvern, în an cu alegeri parlamentare, doar după învestirea acestuia. Grindeanu, Tudose, Dăncilă, guvernele PSD-iste, nu au respectat cadrul legal în prezentarea bugetului de stat. Guvernul PNL a fost învestit în funcție în 4 noiembrie 2019, iar în 18 decembrie a transmis Parlamentului bugetul pentru anul 2020. Tot liberalii au adoptat în regim accelerat rectificarea bugetară pentru 2019, eliminând toate blocajele financiare provocate de PSD.

 

Material electoral la comanda PNL Maramureș, realizat de Yes Agency S.R.L., tipărit de: SC NEW MEDIA SRL, Cod AEP - 11200025.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.