• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Duminică , 26 August , 2018

Drepturile migranților români în statele membre UE, prezentate de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni

Marți, 21 august, cu începere de la ora 10.00, în Sala „Bogdan Vodă” a Consiliului Județean Maramureș, reprezentanții Mi­ni­s­te­rului pentru Românii de Pretu­tindeni ofe­­ră informații potențialilor migranți ro­mâni cu privire la drepturile lor în statele UE.
În perioada 20 august – 25 septembrie 2018, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni organizează etapa a doua a campaniei „Infor­mare acasă! Siguranță în lume!”. Scopul cam­paniei este de a realiza o informare corectă și cât mai completă a po­ten­ția­lilor migranți români în ceea ce privește drepturile pe care le au în state­le membre ale Uniunii Europene.
Dată fiind complexitatea problemelor care fac obiectul campaniei, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a în­che­iat parteneriate cu Ministerul Aface­rilor Interne, Ministerul Afacerilor Ex­terne, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Fondurilor Europene, Mini­sterul Muncii și Justiției Sociale, Agen­ția Națională pentru Egalitate de Șanse între Femei și Bărbați, Agenția Națio­nală împotriva Traficului de Persoane, Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopții, asigu­rând astfel o informare profesională și autorizată.
Maramureșul este al doilea județ unde va avea loc informarea după ce campania va demara în București, Ilfov, în 20 august, cu începere de la ora 10.00. Re­prezentanții Ministerului pentru Româ­nii de Pretutindeni vor fi în Maramureș marți, 21 august, întâlnirea urmând să aibă loc cu începere de la ora 10.00, în Sala de ședințe „Bogdan Vodă” din Palatul Administrativ, după care, cu înce­pere de la ora 14.00, discuțiile vor continua cu reprezentanții autorității locale din județul Satu Mare.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.