• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 30 Iunie 2022

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 2 Mai , 2022

„Dragostea pentru munte și natură mi-a înrădăcinat dorința de a milita pentru un viitor mai bun al planetei noastre”

Degradarea mediului înconjurător este o consecință a poluării și a lipsei de atenție a populației asupra naturii. Senatorul Cristian Niculescu Tâgârlaș a participat la o acțiune importantă de Ziua Pământului, trăgând un semnal de alarmă cu privire la importanța protecției mediului înconjurător:

„În fiecare zi trebuie să fim responsabili, să combatem poluarea și să avem grijă de planetă. Ziua Pământului, pe care o celebrăm în 22 aprilie, este un prilej de a ne aminti că putem să fim mai buni cu planeta în fiecare zi, prin gesturi mici care fac diferența.
Astăzi, pentru a celebra prin fapte această zi, am participat, alături de colegul meu Călin Bota, la ac­țiunea organizată de către Tineretul Național Liberal (TNL) la Spitalul Județean de Urgență «Dr. Constantin Opriș», în curtea căruia am plantat 50 de pomi fructiferi, celebrând astfel și 50 de ani de la înființarea spitalului. Am ales acest tip de pom deoarece, pe lângă frumusețea lui, roadele acestuia ne oferă hrană, într-un mod sustenabil.
Dragostea pentru munte și natură mi-a înrădăcinat dorința de a milita pentru un viitor mai bun al planetei noastre, prin crearea unei societăți implicate pentru a avea un mediu mai curat.
Noi, cetățenii, trebuie să conștien­tizăm că planeta nu are resurse nelimitate și avem obligația să ges­­tionăm responsabil resursele acesteia pentru noi și generațiile viitoare”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.