• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 9 Mai , 2022

Din recunoștință pentru veteranii de război!

 Veteranul de război, Gheorghe Ionuți din Fărcașa, care în luna iunie va împlini  102 ani, a fost sărbătorit cu prilejul  „Zilei veteranilor de război”.

În data de 28.04.2022, în cadrul campaniei „Recunoștință veteranilor de război!ˮ, organizată de Ministerul Apărării Naționale și Asociația „Alături de eroi”, cu prilejul sărbătoririi Zilei Veteranilor de Război – 29 Aprilie 2022, militari din Centrul Militar Județean Maramureș, Batalionul 813 Infanterie „Maramureș”, împreună cu membrii ai A.N.V.R., Filiala „Bogdan Vodă” Maramureş, au distribuit pachete-cadou și scrisori de mulțumire veteranilor de război maramureșeni.
Printre cei sărbătoriți s-a numărat și Gheorghe Ionuți, veteranul „veteranilor”, în vârstă de aproape 102 ani, din Fărcașa.
La nivelul județului, activitatea a fost coordonată de comandantul C.M.J. Maramureș și al Garnizoanei Baia Mare, colonel Vasile-Costel COSTE.
Campania derulată la nivelul M.Ap.N reprezintă un simbol al admirației și recunoștinței militarilor față de faptele de vitejie ale venerabililor supraviețuitori ai celui de-al Doilea Război Mondial.

(Centrul Militar Județean Maramureș)

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.