• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 7 Februarie , 2022

Deputatul PSD Gabriel Zetea a fost numit membru în Comisia juridică a Camerei Deputaților

În ședința Camerei Deputaților din 2 februarie 2022, parlamentarii au aprobat modificarea anexei la Hotărârea nr. 74/2020 privind com­po­nența nominală a comisiilor per­manente ale Camerei, numindu-l pe deputatul PSD Maramureș,
Gabriel Zetea, membru al Comisiei juridice, de disciplină și imunități. Totodată, deputatul PSD Rodica Paraschiv a fost desemnată ca membru permanent al Comisiei pentru transporturi și infrastructură, în timp ce alte trei modificări au fost făcute și în grupul PNL.

Parlamentarul PSD Gabriel Zetea este, încă de la începutul mandatului de deputat, membru al Comisiei pentru buget, finanțe și bănci, iar în 21 februarie 2021 a fost desemnat să facă parte din Delegația Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, alături de senatorul Titus Corlățean, dar și de social-democratul Andi Lucian Cristea.
„Aceste nominalizări mă onorează și mă obligă să îmi fac datoria cu și mai multă determinare și responsabilitate. Am încheiat primul an de mandat ca deputat în Parlamentul României și mă aflu în fața unei noi sesiuni parlamentare în care voi continua să susțin, nemijlocit, interesele maramureșenilor și ale românilor. Prin toate acțiunile mele, vreau să arăt celor care mi-au acordat încrederea lor că aici, în Parlamentul României, am fost trimiși să fim vocea cetățenilor și să încercăm să rezolvăm cât mai multe din doleanțele acestora”, a spus deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea.
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.