• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 09 Februarie 2023

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 30 Mai , 2022

Deputatul Gabriel Zetea a participat la Târgul Expozițional Agricol

 

Târgul Expozițional Agricol al producătorilor locali din Seini, care a avut loc recent, a fost un eveniment de excepție la care a participat cu mare drag și deputatul Gabriel Zetea, pentru că:  „Seini este și va rămâne orașul meu de suflet. Activitatea neîntreruptă a primarului Tulbure Gabriela Florica, dedicarea și implicarea pe care actualul inspector general al ISJ, Mihai Pop, le-a manifestat în anii în care a condus Liceul Tehnologic Agricol «Alexiu Berinde» din localitate și-au arătat, încă o dată, roadele.

Când muncești cu drag și cu pasiune, lucrurile bune nu întârzie să apară. Iar când muncești în echipă, rezultatul nu poate fi altfel decât excepțional. Felicit organizatorii și participanții deopotrivă, pentru că tot ce este «produs în Seini» merită întreaga apreciere, așa cum felicit și cele șase echipaje mixte de la liceele agricole din România care s-au înscris la competiția «Agricultura- pasiunea mea».

Mulțumesc pentru invitație și pentru cele câteva ore frumoase pe care, alături de familia mea, le-am petrecut în mijlocul harnicilor producători, dar și al tinerilor liceeni care ne-au încântat cu toate produsele realizate de ei. Mult succes în tot ce va urma!”

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.