• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 20 Octombrie 2021

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 15 Iulie , 2019

Delegația Maramureșului prezentă la Novi Sad se implică în programul evenimentului A.E.R. Summer Academy Serbia 2019

Delegația maramureșeană prezentă la Academia de vara a Adunării Regiunilor Europei (A.E.R. Summer Academy Serbia 2019) din Novi Sad continuă implicarea în programul evenimentului.

 

Zilele trecute s-au prezentat punc­tele de vedere și pers­pectivele mara­mureșene despre cum pot tinerii contribui la o dezvoltare ecologică, prin intermediul șefului Biroului de Informare Turistică, Dan Carpov, cu prezentarea „Tineretul - cheia dezvoltării ecologice”.

În cadrul workshop-ului pe această temă, consilierul județean Călin Ștefan Pop, președintele Asociației Elevilor din Maramureș (A.E.M.), Denis Lazăr și consilierul Biroului Relații Inter­naționale, Gheorghe Paul Szaniszlo au răspuns întrebărilor din partea tinerilor participanți din Norvegia, Suedia, Turcia sau China.
Discuțiile în cadrul plenarelor A.E.R. (Adunarea Regiunilor din Europa) au continuat cu tema tinerilor în antreprenoriatul social și economia parta­jată, dar s-a vorbit și despre cum poate Europa să susțină o cultură a întreprinderilor nou înființate cu impact social sau dacă varianta antre­pre­no­riatului e o posibilitate pentru tinerii fără locuri de muncă?
Modera­­torii panelului au fost Sarah de Heusch, de la compania Smart Coop., Luca Spissu, Agen­ția Sardiniană pentru Politici Active pentru Muncă din Italia, Vladimir Nikic, de la Business Incubator Novi Sad, Aleksandre Davitadze, ministru adjunct pentru Edu­ca­ție, Cultură și Sport din Ajara, Georgia.
Academia de vară A.E.R. Serbia 2019 se încheie sâmbătă, dar activitățile din cadrul programului Novi Sad, capitala tineretului european, continuă cu festivalul Exit.     
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.