• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 09 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 1 Aprilie , 2024

Dan Adrian Pop: „Pentru mine, drumul spre Parlamentul European începe de la Chișinău”

Dan Adrian Pop, unul dintre cei mai cunoscuți și activi tineri antreprenori din Maramureș, cu o experiență vastă în sectorul civic, candidează la Parlamentul European pe lista Alianței Dreapta Unită. Drumul său spre Parlamentul European a început din Chișinău, unde a fost prezent zilele trecute, împreună cu echipa din care face parte.

 

„Drumul spre Parlamentul European începe chiar de aici, de la Chișinău, iar pentru mine este un moment emoționant, fiind candidat la Alegerile Europarlamentare pe lista Alianței Dreapta Unită, și un moment plin de speranță pentru viitor pentru aceste locuri de care sunt foarte atașat.

 

În 31 decembrie 2006, eram la Zagreb în Croația, alături de oameni din toată Europa care sărbătoreau și se bucurau împreună cu noi de intrarea în Uniunea Europeană. Surprinzător, croații, gazdele noastre, se bucurau și mai intens pentru noi și repede am înțeles că bucuria lor era legată de speranța și dorința ca și țara lor să facă acest pas.

Nu doar că au intrat în Uniunea Europeană, dar au aderat și la Schengen și la Zona Euro, depășindu-ne la multe capitole.

Aceeași dorință și forță văd acum și în Republica Moldova, iar șansa unirii cu România sub umbrela Uniunii Europene reprezintă o altă oportunitate istorică. De asemenea, la evenimentul de lansare s-a putut vedea clar în ochii și sufletul celor peste 1000 de participanți că această șansă nu va rămâne nefructificată de această dată.

Pregătirile pentru alegeri și campania electorală sunt o provocare nouă pentru mine, dar fac acest pas cu cele mai sincere intenții și toată energia de care dispun”, spune Dan Adrian Pop.

 

Dan Adrian Pop are 36 de ani, este economist și antreprenor din Baia Mare, cu o experiență de peste 12 ani în domeniu. A absolvit Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică de la ASE București și deține un master în Management Business Development de la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

 

„Văd Uniunea Europeană ca un exemplu global de succes, ce aduce pace și prosperitate și sunt determinat să promovez legislația care încurajează cetățenia activă, egalitatea de drepturi și accesul la educație și oportunități de carieră pentru toți tinerii europeni.

În Parlamentul European, vreau să ajut afacerile și piața liberă, să aduc mai mulți turiști și mai multe oportunități de afaceri în România, dar și protejarea consumatorilor și start-up-urilor”- Dan Adrian Pop, candidat la Parlamentul European.

 

Semnează și tu pentru Alianța Dreapta Unită USR – PMP – FD

 

𝐒𝐞𝐦𝐧𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐭𝐮 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 Alianța Dreapta Unită USR – PMP – FD.

Doar așa ne vom putea confrunta cu Stânga Comasată la alegerile din 9 iunie. 

Oferă 5 minute din timpul tău membrilor și voluntarilor USR și Dreapta Unită cu care te vei întâlni pe stradă zilele acestea. Semnătura ta este foarte importantă pentru noi.

 

Roagă-ți și prietenii și familia să semneze. Descarcă formularul de semnături de pe https://dreaptaunita.eu/, completează-l și trimite-l la sediul USR Baia Mare sau în localitatea în care locuiești.

 

Nu ezita să mă contactezi pentru a organiza o întâlnire cu cetățenii în localitatea ta. Tel.: +40740207969

Nu-i lăsa să-ți fure viitorul! Fii alături de Dreapta Unită!

Îți mulțumim!

 

Alianța Dreapta Unită USR PMP FD va fi pe buletinul de vot.

Cătălin Drulă, președintele USR: „Alianța Dreapta Unită va fi pe buletinul de vot.  Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat decizia nedemocratică a BEC, care, la cererea PSD și cu voturile PNL, a încercat să ne împiedice să participăm la alegeri în alianță.

PSD și PNL au crezut că pot să controleze orice, de la justiție la dreptul de a alege. Regimul lui Klaus Iohannis este atât de disperat încât a vrut să ne scoată de pe buletinul de vot. Le este frică de schimbarea pe care o reprezentăm.

Dreapta Unită merge înainte. Avem în spate milioane de români care doresc o Românie modernă, liberă de corupție și abuzuri.

Le transmit încă o dată: Nu îi vom lăsa să ne fure viitorul. Lupta noastră este pentru modernizarea României, pentru școli și spitale mai bune, pentru dreptate, pentru oameni.

Vorbiți cu prietenii și cu familiile despre abuzul pe care l-au încercat, despre tot răul făcut României în ultimii ani prin scumpiri și multe creșteri de taxe.

 

Există alternativă la acest regim corupt. Pe 9 iunie, veniți la vot și puneți ștampila pe Dreapta Unită”.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.