• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 22 Septembrie , 2017

Coroană de flori depusă de executivul Consiliului Județean în memoria profesorului Lascăr Pană

Fondatorul HC Minaur a ieșit din teren mult prea devreme, la numai trei zile după ce împlinise venerabila vârstă de 83 de ani, lăsând în urma sa familia îndoliată și nemângâiată. Reprezen­tanții executivului Consiliului Județean au depus, la Sala Sporturilor, o coroană de flori și au scris mesaje în cartea de condoleanțe deschisă în memoria celui care a fost Lascăr Pană.
„Ne-a părăsit unul dintre cei mai iubiți fii ai Maramureșului, omul Lascăr Pană. Prin plecarea sa la cele veșnice, Mara­mureșul a pierdut una dintre persona­litățile marcante ale județului, însă va rămâne veșnic în istoria neamului mara­mu­reșean prin tot ce a însemnat pentru fiecare dintre noi. Cu toții, cred, am avut de învățat din sfaturile pe care ni le-a oferit, necondiționat, în toate dome­niile. Ne-a vorbit nu doar despre sport, ci ne-a oferit soluții și în administrație sau politică, cuvintele sale având, de fiecare dată, o greutate aparte. Este greu să vorbesc despre Lascăr Pană la trecut, dar știu că el va fi mereu în prezentul și viitorul nostru, prin toate povețele transmise de-a lungul timpului. Drum bun în Ceruri, maestre! Vei rămâne o legendă în istoria Maramureșului!”, a precizat pre­ședintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea.

 

 

Mesaj de condoleanțe al președintelui CJ Maramureș, la trecerea la cele veșnice a emblemei handbalului băimărean, Lascăr Pană

 

Am aflat cu mare tristețe vestea că Lascăr Pană, o stea a handbalului băimărean ne-a părăsit duminică, 17 septembrie, plecând spre cele veșnice. Lascăr Pană, fondatorul HC Minaur a ieșit din teren prea devreme, la numai trei zile după ce împlinise venerabila vârstă de 83 de ani. Exemplu de disciplină și competitivitate, a condus handbalul băimărean în topul clasamentelor ani la rândul, iar acum noi ne pregătim să-l conducem pe ultimul drum pe Lascăr Pană, această legendă a sportului băimărean, maramureșean și național.
Îi mulțumim pentru întregul efort depus în slujba sportului mara­mureșean și pentru tehnicile de joc lăsate moștenire echipei. Sperăm să ne menținem cât mai mult timp în fruntea clasamentelor, pentru a demonstra lumii întregi că munca sa nu a fost în zadar.
Îmi exprim profundul regret pentru trecerea la cele veșnice a le­gendarului Lascăr Pană și transmit întreaga mea compasiune şi solidaritate familiei și tuturor celor care i-au fost apropiaţi.
Bunul Dumnezeu să-ți așeze sufletul în rândul celor drepți, maestre, iar calea spre Cer să-ți fie luminată!

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.