• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 31 August , 2021

Consiliul Județean Maramureș, partener în realizarea evenimentului sportiv „Dynamite Fighting Show”, care va aduce sportivi din șase țări

În ultima ședință a Consiliului Județean Maramureș, a fost adoptat acordul de parteneriat între Consiliul Județean Maramureș și Federația Sporturilor de Contact, condusă de Cătălin Moroșanu, care prevede organizarea evenimentului sportiv „Dynamite Fighting Show”.

 

Competiția va avea loc pe 22 septembrie, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, începând cu ora 20.00.
În cadrul spectacolului sportiv, se vor reuni sportivi din șase țări, respectiv România, Olanda, Rusia, Maroc, Estonia și Surinam și vor fi prezenți ca invitați campioni mondiali K1. Competiția se va desfășura sub forma unei confruntări între lotul României, care va fi ales de Cătălin Moroșanu, și lotul condus de doi invitați speciali: Remy Bonjasky și Peter Aerts, tripli campioni mondiali K1.
Sportivii locali care se vor duela pentru titlul de campion în cadrul acestei competiții sportive sunt: Bohotici Adi Ionuț, Alexandru Stan, Ionuț Popa, Florin Cardoș și Andrei Ostrovanu care se va lupta în duelul principal al competiției de anul acesta.
Prin susținerea și organizarea de evenimente sportive în Mara­mureș, executivul Consiliului Județean dorește să încurajeze și să promoveze practicarea sporturilor în rândul tinerilor și adoptarea unui stil de viață activ și sănătos, iar pe de altă parte să contribuie activ la dezvoltarea turismului în județul Maramureș, prin promovarea în țară și în străinătate.
În cadrul conferinței de presă pe tema organizării acestui eveniment sportiv, Ionel Bogdan, pre­șe­dintele administrației ju­dețene, a declarat că este foarte importantă realizarea de astfel de evenimente în Maramureș, iar faptul că a 12-a ediție a competiției „Dynamite Fighting Show” se organizează în Baia Mare va avea un impact important asupra dezvoltării turismului în Maramureș.
„Ne dorim ca în județul Maramureș, iubitorii de sport să beneficieze de competiții care să pună pe primul plan județul Maramureș. Pentru noi, este important ca fiecare eveniment pe care îl finanțăm să aducă plusvaloare județului Maramureș, fie că vorbim de promovarea județului, fie că vorbim de turiști care vin în Maramureș. Finanțăm și alte tipuri de evenimente sportive și ne dorim să dezvoltăm cât mai mult sportul în județul Maramureș”, a declarat Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș.

 

Prezent la conferința de presă, Cătălin  Moroșanu, președintele Fe­de­rației Sporturilor de Contact, a declarat:
„Ne bucurăm foarte mult că evenimentul «Dynamite Fighting Show» a ajuns și în acest tărâm frumos al României, Maramureșul. Este o provocare pentru noi să organizăm această competiție aici și încercăm să facem o gală care să aibă un impact pozitiv asupra cetățenilor din orașul Baia Mare și din județul Maramureș”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.