• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 20 Octombrie 2021

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 6 Martie , 2020

Consiliul Județean Maramureș a aprobat cotizațiile către diferite structuri asociative, pentru anul 2020

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Maramureș, care a avut loc vineri, 28
februarie, începând cu ora 13:00, în Sala „Bogdan Vodă” a Palatului Admi­nistrativ, aleșii județeni au aprobat cotizațiile care urmează a fi plătite de către Consiliul Județean Mara­mureș pentru diferite structuri asociative, pentru anul 2020.

Prin diverse hotărâri ale Consiliului Județean Maramureș, adoptate în temeiul art. 91 (6), lit. (c) din Legea 215/2001 a administrației publice republicată, județul Maramureș a dobândit calitatea de membru în diferite structuri asociative. De asemenea, în cadrul unor asociații profesionale, județul Maramureș este reprezentat de către persoane numite în cadrul instituției și care ocupă funcții de conducere, acestea având calitatea de membri în următoarele structuri: Asociația Directorilor Economici și Contabililor din Județele din România, Asociația Arhitec­ților Șefi de Județe din România, Asociația Secretarilor de Județe din România, Asociația Națională a Autorităților Teritoriale de Ordine Publică din România. Prin aderarea la aceste asociații, Consi­liul Județean Maramureș s-a angajat inclusiv la plata unor cotizații stabilite în vederea organizării și funcționării acestora.

Două dintre aceste cotizații au fost exprimate în euro, iar restul în lei. Astfel, instituția Consiliului Județean Maramureș va achita câte o cotizație în valoare de 4.421 euro către Adunarea Regiunilor Europei (AER) și 1.140 euro către FEDA­RENE – Federația Europeană a Agențiilor de Energie și Mediu. În ceea ce privește cotizațiile exprimate în lei, Consiliul Județean Maramureș va achita cotizații în valoare de: 125.000 lei către Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADR Nord-Vest) pentru Biroul Regional Suceava, 1.398.021 lei către Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADR Nord-Vest), 85.899,82 lei către Uniunea Națională a Consi­liilor Județene din România (UNCJR), 500 lei către Asociația Directorilor Economici și Contabililor din Județele din România, 200 lei către Asociația Arhitecților Șefi de Județe din România, 5.000 lei către Asociația Națională a Autorităților Teritoriale de Ordine Publică (ATOP), 50.000 lei către Asociația de Dezvoltare Inter­comu­nitară ADI – Maramureș, 150.000 lei către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Gestionarea Integrată a Deșeurilor Menajere în Județul Maramureș, 45.000 lei către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Transilvania de Nord și 500 lei către Asociația Secretarilor de Județe din România.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.