• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 23 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 26 Iulie , 2021

CONSILIUL JUDEȚEAN MARAMUREȘ. ANUNŢ DE PARTICIPARE

Județul Maramureș, prin Consi­liul Județean Maramureș, invită unitățile de cult din județul Maramureș, care îndeplinesc condițiile prevăzute de O.G. nr. 82/2001 privind stabilirea unor forme de sprijin financiar pentru unitățile de cult aparținând cultelor religioase recunoscute din România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, să depună ofertă în scopul atribuirii contractelor de acordare a sprijinului financiar unităților de cult.

1. Procedura aplicată pentru atribuirea contractelor de acordare a sprijinului financiar unităților de cult este prevăzută de art. 3 alin. (3) din O.G. nr. 82/2001 privind stabilirea unor forme de sprijin financiar pentru unitățile de cult aparținând cultelor religioase recunoscute din România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,  și de art. 4 alin (2) din Normele Metodologice de aplicare a prevederilor O.G. nr. 82/2001, aprobate prin H.G. 1470/2002, republicată:

2. Sursa de finanțare a contrac­telor și valoarea: bugetul jude­țului. Suma: 1.000.000 lei pentru:
- unitățile de cult aparținând cultelor religioase recunoscute din România;  
- întreținere și reparații la bunurile aparținând cultelor religioase, bunuri care fac parte din patrimoniul local/național/universal/mondial (UNESCO).
3. Durata proiectelor: de la încheierea contractelor până la 15.12.2021.

4. Data și ora pentru depunerea propunerilor de proiect:  – 16 iulie 2021, ora 8.00, până în 2 august 2021, ora 16.00.
Motivul termenului de 15 zile se datorează adoptării Legii bugetului de stat cu întârziere și a necesității de demarare a proiectelor unităților, care solicită finanțare nerambursabilă din bugetul județului, având în vedere întârzierea provocată de situația epidemiologică determinată de răspândirea virusului SARS-CoV-2.

5. Adresa la care trebuie depuse propunerile de proiect: Consiliul Județean Maramureș, Baia Mare, str. Gheorghe Șincai, nr. 46, cam. 25, județul Maramureș.

6. Documentația pentru elaborarea și prezentarea propunerii de proiect este postată pe site-ul instituției: www.cjmaramures.ro, secțiunea activitate/ghiduri de finanțare/norme metodologice de acordare a unor forme de sprijin financiar pentru unitățile de cult din județul Maramureș.

7. Selecția și evaluarea proiectelor în vederea acordării sprijinului financiar unităților de cult se vor face de către comisia de evaluare în perioada  3 – 10 august 2021.      

PREȘEDINTE, Ionel Ovidiu Bogdan
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.