• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 27 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 22 Septembrie , 2021

Conferința de promovare a măsurilor de sprijin implementate de APIA prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020

Luni, 13 septembrie, a avut loc conferința de promovare a măsurilor de sprijin implementate de APIA, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.  
Prezent la confe­rință, preșe­dintele administrației județene, Ionel Bogdan, a vorbit despre importanța valorificării poten­țialului agricol existent în județul Maramureș, precum și despre măsurile de sprijin necesare pentru dezvoltarea suste­na­bilă a zonelor rurale.

„Dezvoltarea producătorilor locali poate fi realizată prin mă­suri concrete, precum: aso­­cierea acestora, promovarea produselor la nivel regional, par­teneriate cu sectorul HoReCa pentru desfacerea produselor și par­teneriate cu autoritățile publice locale. De asemenea, ne dorim să rea­lizăm spații reci de depozitare pentru produse peri­sabile. La nivelul județului Maramureș, avem deja în lucru un proiect pentru realizarea a două astfel de spații de depo­zitare, unul în nordul județului, celălalt în zona de sud. Prin astfel de măsuri de sprijin, venim în ajutorul fermierilor și al micilor producători, contribuind la dezvoltarea sustenabilă a zonelor rurale, un obiectiv major al politicii agricole comune la nivel european”, a declarat Ionel Bogdan.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.