• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 23 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 16 August , 2022

Concursul Eparhial Online „Scrisoare către Maica Domnului”

 Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, în contextul Anului Omagial 2022 „al rugăciunii în viața Bisericii și a creștinului”, Departamentul Media-Online din cadrul Sectorului Cultural și Comunicații Media, în parteneriat cu Sectorul Teologic Educațional, organizează ediția I a Concursului Eparhial Online „Scrisoare către Maica Domnului”, prilejuit de Postul Adormirii Maicii Domnului (1 - 15 august 2022).

Sunt invitați să participe elevi din eparhie (învăță­mânt primar, gimnazial și liceal), care, prin intermediul scrisului, doresc să „îm­păr­­tă­șească” Maicii Domnului câteva gânduri frumoase ce izvorăsc din ființa umană.

Cu acest prilej, participanții trebuie să alcătuiască în scris, cu stiloul sau pixul, o scurtă scrisoare (pe o foaie A4), care să conțină următoarele date: numele și prenumele, parohia, localitatea, județul și numărul de telefon.

Scrisoarea va trebui fotografiată sau scanată (având o calitate înaltă) și expediată pe adresa de email:
sectormediaonline@gmail.com. Termen limită: 15 august 2022.

De asemenea, se va constitui un juriu de specialitate care va puncta și departaja aceste scrisori, urmărind structura, caligrafia, limbajul, aspectul îngrijit ș.a. Cele mai impresionante scrisori ale elevilor vor fi premiate și publicate pe paginile oficiale de Facebook, Instagram și Twitter ale Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului la începutul lunii septembrie.
Toți cei înscriși în cadrul acestui proiect eparhial (elevi și coordonatori) vor primi diplome de participare care vor putea fi folosite la dosarul personal.

Responsabil proiect,
Arhid. Adrian Dobreanu

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.