• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 18 Iulie , 2022

COMUNICAT DE PRESĂ. Realizarea Centrului de Terapii Alternative - Althera - în linie dreaptă

După trei luni de la demararea lucrărilor aferente etapei de construire a Centrului de Terapii Alternative din localitatea Recea, județul Maramureș, din cadrul proiectului ALTHERA – Alternative Therapies in Maramures and Ivano – Frankivsk, cod proiect 1HARD/4.1/37, Beneficiar - Consiliul Județean Maramureș, lucrările sunt conform graficului asumat de către Antreprenor.
Astfel, pentru construirea centrului care va cuprinde 7 cabinete medicale pentru terapii specifice, un parc senzorial și o arenă mare pentru terapie inovatoare cu animale, constructorul a reușit să finalizeze etapa de fundație și cea de structură.

În prezent, se efectuează lucrări de închideri perimetrale - zidărie și de asamblare a structurii metalice de la acoperișul clădirii, care va oferi copiilor cu dizabi­lități și familiilor acestora posibilitatea să aibă acces la servicii medicale alternative, importante pentru recuperarea acestora.

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș: „Se lucrează intens la construirea Centrului de Terapii Althera, iar în prezent ne aflăm în graficul asumat la demararea lucrărilor.
Odată finalizat, Althera va reprezenta unul dintre cele mai complexe centre de terapii alternative din România, care va oferi suportul necesar copiilor cu dizabilități.
Proiectul Althera este unul special, datorită scopului pe care îl are și îmi doresc să vină în sprijinul a cât mai multor copii care au nevoie de aceste terapii specifice”.
Proiectul ALTHERA, în valoare totală de 3.349.588,15 euro, are ca obiectiv general îmbunătățirea serviciilor medicale și complementare ale terapiilor alternative pentru copiii cu dizabilități din Maramureș și Ivano - Frankivsk, fiind un proiect pilot, unic în România.


Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.