• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 2 Februarie , 2023

Comunicat de presă

Sâmbătă, 4 februarie 2023, preșe­dintele Alianței AUR, dl. deputat George Simion, preșe­dintele AUR, împreună cu dl. Marian Cucșa, președintele Partidului Republican și dl. Radu Ghidău, președintele Alianței Național Țărăniste (partide componente ale Alianței AUR), se vor afla la Baia Mare, unde vor depune o coroană de flori din partea Alianței AUR, la statuia marelui patriot Iuliu Maniu.
În aceeași zi, va avea loc o vizită la Închisoarea de la Sighetu Mar­mației, unde se va celebra și o slujbă religioasă în memoria lui Iuliu Maniu, urmată de depunerea unei coroane la troița din Cimitirul Săracilor de la Sighet.
Anul 2023 are o semnificație simbolică, împlinindu-se 150 de ani de la nașterea marelui patriot român și 70 de ani de la uciderea acestuia în temnițele comuniste. Alianța AUR consideră că 2023 ar trebui declarat „Anul Iuliu Maniu”, în semn de omagiu adus marii personalități, precum și pentru rolul crucial jucat de Iuliu Maniu în făurirea României Mari în 1918. Ne alăturăm astfel demersului pentru declararea anului 2023 ca „Anul Iuliu Maniu”, considerându-l ca unul necesar din punct de vedere moral.
 


George Nicolae Simion
Președintele Alianței AUR
Președintele AUR

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.