• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 30 Martie , 2018

COMUNICAT DE PRESĂ

Ședința Comisiei pentru transporturi și infrastructură din Camera Deputaților s-a desfășurat azi, la sediul Ministerului Transporturilor, împreună cu directorii din companii și conducerea ministerului de resort.
 

În cadrul acestei ședințe deputatul maramureșean Marius Sorin Bota, vicepreședinte al Comisiei, a adus în discuție ineficiența companiilor din domeniul transporturilor, atrăgând atenția asupra numărului de salariaţi care a înregistrat o creștere în ultimii 5 ani și nivelul investițiilor aflate în scădere pe aceeași perioadă de timp.

De asemenea, acesta a cerut o analiză mai minuțioasă și sancționarea celor responsabili de siguranța circulației ce se fac vinovați de neregulile constatate pe drumurile aflate în administrarea CNAIR. O altă cerere a deputatului se referă la  urgentarea procedurilor, astfel încât Aeroportul Internațional Maramureș să devină operațional în cel mai scurt timp posibil, iar centura de est a Municipiului Cluj - Napoca să fie finalizată cu prioritate (azi, studiul nu e gata pentru racordul la Autostrada A3 deoarece  funcționarii CNAIR  nu își fac treaba și inventează motive birocratice).
Cabinetul deputatului Marius Sorin Bota

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.