• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 20 Octombrie 2021

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 4 Mai , 2018

Comuna Fărcașa la AGRARIA - 2018

Evenimentul, desfășurat timp de 4 zile în localitatea Ju­cu, judeţul Cluj, pe o suprafață de 10 ha, este un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii, o platformă de comunicare optimă unde participanții încheie contracte noi, își consolidează relațiile cu clienții tradiționali și discută despre tendințele și inovațiile apărute în agricultură, industrie alimentară și otehnie.
La Agraria au loc zilnic: expoziții de animale de rasă, prezentări în ring, concursuri, licitații, expoziții în aer liber cu mașini și input-uri agricole, demonstrații zilnice, comentate, cu mașini agricole și testarea abilităților în manevrarea tractoarelor, confe­rin­țe și întâlniri ale specialiștilor în agri­cultură precum și alte acțiuni menite să atragă interesul participanților.
La ediția din acest an, la fel ca și în anii trecuți, a participat și un grup de fermieri, sau potenţiali oameni interesați de mecanică, agricultură sau alte ramuri agricole. Ca de obicei, la astfel de evenimente, a fost prezent şi primarul comunei Fărcașa, domnul Ioan Stegeran. Câţiva dintre fermieri au revenit acasă „cu buzu­narele mai goale”, dar satisfăcuți datorită achizițiilor făcute.

O mașină de supraînsămânţare a pășunilor (extrem de performantă), un generator de mare putere, diferite ustensile sau o adăpătoare automată au fost doar câteva din achizițiile făcute de către fărcășeni. A fost prezent și domnul Petre Daea, minis­trul Agriculturii şi Dezvoltării Ru­rale, care a fost încântat de invitația de a face o vizită și în Fărcașa.

Deplasarea grupului a fost sponsorizată (în totalitate) de către „Angus Maramureș”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.