• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 9 Aprilie , 2021

Colaborare între Consiliul Județean Maramureș și ATOP pentru creșterea siguranței maramureșenilor

Consolidarea unei colaborări eficiente între CJ Maramureș și Autoritatea Teritorială pentru Ordine Publică va aduce proiecte importante pentru dezvoltarea dome­niului ordinii publice la ni­velul județului Maramureș.

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș, a declarat: „Am participat la ședința Autorității Teritoriale pentru Ordine Publică - ATOP, în cadrul căreia am discutat despre principalele obiective și proiecte care vor îmbunătăți domeniul ordinii publice în Maramureș.
Combaterea infracțio­nalității, dotarea pentru situațiile de urgență, precum și supravegherea drumurilor județene prin amplasarea de camere video în punctele cheie sunt câteva dintre obiectivele pe care le vom implementa în colaborare cu membrii ATOP, cu ajutorul banilor europeni, și care vor spori sigu­ranța maramureșenilor. Îmi doresc să dezvoltăm o colaborare eficientă între Consiliul Județean Mara­mureș și membrii ATOP, în beneficiul cetățenilor, deoarece aceștia au nevoie de instituții care să le ofere siguranță și încredere”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.