• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 20 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 13 Mai , 2024

Cererile de plată ale fermierilor maramureșeni pentru campania anului 2024 trebuie depuse până în 7 iunie

Deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea încurajează toți fermierii maramureșeni să beneficieze de suportul dedicat al angajaților APIA în procesul de depunere a cererilor de plată pentru campania anului 2024.

 

Echipa APIA Maramureș este pregătită să asiste fermierii în completarea corectă a documentației necesare, asigurându-se că toate cererile sunt depuse înainte de termenul limită stabilit pentru 7 iunie. Conform noilor reguli ale Politicii Agricole Comune, nu va mai exista o perioadă de depunere a cererilor cu penalități după această dată. Este imperios necesar să fie respectat acest termen pentru a evita orice întârzieri de plată sau chiar pierderea finanțării”, a arătat deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

 

Potrivit informațiilor transmise de Ministerul Agriculturii, orice modificare a datelor furnizate în cererea de plată după data de 7 iunie trebuie raportată în scris la APIA, în termen de 15 zile de la data modificării. Dacă cererea de plată include și intervenții din sectorul zootehnic trebuie să fie contactat în prealabil responsabilul APIA pentru a completa declarația specifică sectorului zootehnic. Ulterior, cererea pentru suprafețe poate fi completată utilizând aplicația IPA-Online.

 

”Echipa Ministerului Agriculturii este pregătită să sprijine toți fermierii, astfel încât la data de 16 octombrie să poată începe distribuirea subvențiilor, facilitând continuarea activității agricole în cele mai bune condiții”, a mai arătat parlamentarul PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.