• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 24 Septembrie , 2020

Cele 2.500 de voturi magice!!!

 

Am trecut prin viață, confruntându-mă atât cu lucruri bune, dar și cu cele mai puțin plăcute. Depinde din ce unghi privești problemele. Din perspectiva pesimistului sau cea a optimistului? Sunt asemenea vouă cei care citiți acest articol. Cu probleme zilnice, cu întrebări care mă chinuie, dar am soluții care să ne rezolve tuturor măcar o parte din greutățile unui viitor foarte complicat.

În această campanie electorală, printre mulți actori grăbiți, am reușit să vă rețin atenția cu 5 proiecte mari și 3 - 4 soluții pragmatice la obiective aflate în impas. Le puteti reciti și analiza pe pagina mea de facebook, la adresa facebook/Dumitru Matei.

M-am axat pe două tematici mari, înalta tehnologie și energie ieftină pentru oraș. Proiectele mele garanteaza primul pas al întoarcerii în orașul Baia Mare a tinerilor cu pregătire în domeniile științei și culturii și realizarea unor sisteme de obținere a energiei, astfel încât Baia Mare să devină municipiu independent energetic. Să consume curent și să se încălzească la prețuri ușor de suportat pentru orice cetățean. Școlile, liceele, spitalele, grădinițele, căminele de bătrâni și familiile defavorizate să primească curent electric gratuit de la municipalitate. Energia înseamna bani. Iar cu bani, Consiliul Local va putea finanța investițiile mari care recuperează timpul pierdut, din motive politice, pe toate eșaloanele de dezvoltare.

Voi fi garantul echilibrului între partide, indiferent care vor fi acestea în deliberativul băimărean. Cu mine în Consiliul Local, hotărârile se vor lua pe fundamentări profesionale, fără pierderi inutile de timp și în armonie cu motivațiile fiecărei formațiuni politice în parte. Astfel, primarului nostru îi va fi mult mai ușor să-și promoveze proiectele și să le implementeze cu viteza de care Baia Mare trebuie să țină seama în ,,lupta” cu orașele vecine.

Dați-mi 2.500 de voturi și vom face din Baia Mare,, Tigrul economic și cultural” al nordului României.

 

Alege un independent.

Dumitru Matei - ștampilează la finalul listei pentru Consiliul Local Baia Mare!

 

 

Produs de SC Maramax Tour srl pentru candidat independent Dumitru Matei cod 1071890

 

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.