• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 13 Octombrie , 2021

Ce spun liberalii maramureșeni

Dintre liderii maramureșeni, cel care a ieșit cu o declarație legată de subiectul moțiunii a fost deputatul Călin Bota.

„Astăzi, am acționat în Parlament pentru stabilitate și responsabilitate. Din păcate, pentru prea mulți parlamentari, interesele politice, de conjunctură, sunt mai importante decât interesele românilor. Parlamentarii USR Plus au votat cu mare veselie o moțiune în care ministerele Economiei, Sănătății, Transporturilor și Fondurilor Europene, conduse de colegii lor Claudiu Năsui, Ioana Mihăilă, Cătălin Drulă și Cristian
Ghinea, erau cap de listă la critici și acuzații. Un soi de teatru al absurdului pus în scenă de PSD, în care USR Plus a ales să joace rolul bufonului de serviciu.
Guvernul Florin Cîțu a picat la votul din Parlament, în urma moțiunii de cenzură susținută de coaliția ad-hoc PSD, USR Plus și AUR care, prin votul său de astăzi, afectează grav stabilitatea României, rezolvarea crizei
sanitare și a problemelor urgente ale românilor.
O coaliție care a avut doar o strategie pentru demolarea unui guvern, dar nu are o strategie pentru a construi ceva în loc, în beneficiul românilor. O coaliție care creează haos în țară, dar nu își asumă responsabilitatea de a guverna în interesul cetățenilor.
PNL rămâne în continuare responsabil și guvernează țara până la găsirea celei mai bune soluții constituționale, astfel încât românii să sufere cât mai puțin de pe urma crizei politice în care politicienii iresponsabili din coaliția PSD, USR Plus și AUR au aruncat țara”, a spus Bota după votul din Parlament.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.