• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 20 Octombrie 2021

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 10 Decembrie , 2018

Carrefour a inaugurat cel mai mare hipermarket din Baia Mare

Un univers de peste 55.000 de produse îi așteaptă pe băimărenii care vor să se delecteze cu surprize în prag de sărbători. Conceptul magazinului are la bază 2 elemente cheie. În primul rând, e vorba de universul gastronomic: produse proaspete de la producători locali, sute de produse bio, dar și surprize exotice, precum tamarrilos-ul columbian, rambutan, tamarind sau nuci de cocos thailandeze. Deliciile culinare nu se opresc aici, ele sunt completate de o gamă rafinată de pește proaspăt și fructe de mare (de la somn și păstrăv, la stridii, scoici Saint Jaques sau pește spadă). De asemenea, băimărenii vor găsi peste 3.000 de produse marcă proprie, pre­zente exclusiv la Carrefour sub brandurile Drag de România, Terre D’Italie sau Reflets de France, dar și produse realizate în parteneriat cu fermierii români, sub conceptul de filiere ale calității - morcovi din Dobrogea, cartofi de Covasna, sau celebra vită Angus.
Și pentru că este luna cadourilor, Carrefour aduce locuitorilor peste 2.000 de tipuri de jucării - de la urși gigant și roboței dansatori la console de gaming, alături de sute de modele de decorațiuni de Crăciun. Ideile de cadouri pentru familie și prieteni se întind pe zeci de categorii: gadgeturi pentru smart-homes, LED TV, produse și accesorii pentru îngrijirea casei, aparatură fitness, produse cosmetice, nenumărate tipuri de electronice, electrocasnice și până la produse și accesorii auto. În același timp, exclusiv la Carrefour poate fi găsită gama Tex, cu una dintre cele mai apreciate colecții de îmbrăcăminte pentru întreaga familie (premiată de revista Forbes în 2017 și 2018). Iar pentru cei care se decid greu în alegerea cadourilor, Carrefour le pune la dispoziție carduri cadou – un mod de a te bucura când vrei de lumea surprizelor Carrefour.

Experiența cumpărăturilor este com­pletată de inovații, tehnologie și servicii exclusive: sisteme moderne de plată, aplicație Carrefour Pay (scanezi și plă­tești), case self check-out, rate fără do­bândă prin cardul Carrefour Mastercard, case prioritare pentru familie - fără produse nerecomandate minorilor.

Caracteristicile noului hipermarket Carrefour, situat în Bulevardul București nr. 53:
- 55.000 de produse, din care 3.000 de produse marcă proprie
- suprafață de vânzare de 7.515 m2
- 250 de angajați
- aproximativ 1.000 de locuri de parcare, gratuite
- 23 de case de marcat, dintre care 6 case rapide „SELF SERVICE”
- WI-FI gratuit
- program: luni – duminică 8:00 - 22:00
- program special de sărbători: luni – duminică 8:00 – 23:00
- contact: 0374 669 100

Universul gastronomic Carrefour este întregit de cele 300 de sortimente de carne roșie și pasăre și peste 100 de sortimente de pește proaspăt și fructe de mare, pentru a satisface astfel așteptările fiecărui client care trece pragul magazi­nului.

Pe site-ul carrefour.ro, care reunește peste 180.000 de produse non-alimentare, ]n funcţie de preferinţe, clienţii își pot selecta produsele, apoi fac comanda online şi pot opta pentru livrarea lor la domiciliu, în tot județul, sau pentru ridicarea acestora din hipermarket, prin serviciul Click&Collect.

Clienții Carrefour Baia Mare vor putea beneficia și de următoarele servicii:
Cardul Carrefour (emitere şi plata cu cardul de credit Carrefour, pentru a plăti cumpărăturile în rate şi fără dobândă);
- Multipay (magazinul acceptă multiple modalităţi de plată: cash, card, bonuri de masă, contactless, CarrefourPay);
- MoneyGram (transfer de bani prin MoneyGram în România și în străinătate);
- Pay Point (plata facturilor prin intermediul serviciului PayPoint pentru utilităţi, rate, asigurări, credite etc.);
- Bilete pentru evenimente (achiziţionare de bilete pentru concerte, spectacole, meciuri prin Eventim);
- Loteria Română – lozuri și jocuri (jocuri loto şi loz instant la casele de marcat);
- Extinderea garanţiei (produsele electro-IT pot beneficia de extinderea garanției cu 3 ani);
- Retușuri gratuite.

 

„Inaugurăm Carrefour Baia Mare cu multă bucurie, pentru că avem ocazia să le oferim băimărenilor o adevărată experiență de cumpărături pentru întreaga familie, prin produsele de calitate de pe rafturile noastre și prețurile bune, care îi vor ajuta pe locuitorii din Baia Mare să își construiască un stil de viață mai să­nătos, să economisească timp, păstrând specificul culturii gastronomice locale și, în același timp, să se mențină într-un buget rezonabil. Experiența cumpă­răturilor va deveni tot mai simplă și mai plăcută datorită serviciilor noastre moderne și a inovațiilor tehnologice. De asemenea, sprijinim comunitatea locală prin crearea a peste 250 de noi locuri de muncă în cele mai moderne condiții, derularea de programe de pregătire profesională pentru angajați, dar și prin comercializarea a sute de produse provenite de la producătorii locului, o prioritate pentru noi”.
Lucian Stanciu, Director hipermarket Carrefour Baia Mare

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.