• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 11 Martie , 2013

Caravana consultaţiilor optometrice din Dumbrăviţa s-a încheiat

 

Vreme de trei săptămâni, U.A.C.E. şi Asociaţia Nemus le-au oferit posibilitatea cetăţenilor din comună să-şi facă consultaţii optometrice (prescripţii ochelari) gratuite.
 
Pentru al treilea an consecutiv, U.A.C.E şi Asociaţia Nemus au organizat o acţiune devenită deja tradiţie: „Consultaţii optometrice gratuite - prescripţii ochelari. O acţiune care, la fiecare ediţie, s-a dovedit a fi una în beneficiul sănătăţii dumbrăvicenilor, motiv pentru care s-a şi bucurat de un interes crescut din partea lor.
 
De la mijlocul lunii februarie, timp de trei săptămâni, locuitorii comunei au avut ocazia să participe gratuit la astfel de consultaţii care s-au desfăşurat în trei localităţi: Dumbrăviţa, Rus şi Chechiş. Astfel, cetăţeni comunei au putut beneficia de serviciile unui profesionist renumit în domeniu, optometristul Carmina Cerniştean, de la Vision Optix, afiliat cabinetului doamnei doctor oftalmolog Maria Truş, cu care colaborează societatea, şefa secţiei de oftalmologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare. Astfel, oamenii au putut să-şi „verifice vederea” şi să-şi comande ochelarii potriviţi, la preţuri pornind de la doar 70 de lei, pe care i-au primit în trei zile, acasă.
 
Pentru informaţii, cei interesaţi pot suna la numerele de telefon: 0262-250190 sau 0726-710183.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.