• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 25 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 14 Mai , 2019

Candidatul PSD la alegerile europarlamentare, Crina Chilat, în mijlocul maramureșenilor din Țara Codrului

La evenimentele care au avut loc vineri, 3 mai 2019, au fost prezenți membrii echipei de campanie a PSD Maramureș, consi­lieri județeni și membri ai Tineretului Social Democrat. Aceștia au însoțit-o și susținut-o pe Crina Chilat, candidatul PSD Maramureș la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, la întâlnirea și la discuțiile care s-au purtat cu codrenii prezenți la acțiunile cultural-religioase.

„În zi de sfântă sărbătoare, la Ari­niş am întâlnit oameni harnici, tineri frumoşi şi un viceprimar gospodar. Toate acestea au dus şi duc pe mai departe la dezvolta­rea localităţii, în cel mai fericit mod. Mi-aş dori ca tot mai multe localităţi din Maramureş şi din România să ia exemplul acestor oameni gospodari şi să facă loc pentru ceea ce este nou, dar să nu îşi uite nici istoria” - a menționat candidata Maramureșului la ale­ge­rile europarlamentare din 26 mai, după discuțiile avute cu cetăţenii prezenți.
Codrenii au discutat în mod des­chis, dar ferm, cu viitorul eurodeputat, subliniind faptul că o vor susține prin vot, dar așteaptă și ca promisiunile să fie onorate, iar prezența sa în comunităţile locale din Maramureș să fie periodică, pentru a putea discuta despre nevoile locuitorilor din Ariniș, Asuaj, Ulmeni, Oarța, dar și din celelalte comune din Țara Codrului.

 

 

Realizat la comanda PSD de NEW MEDIA SRL, Cod mandatar financiar 41190008

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.