• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 20 Octombrie 2021

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 4 Martie , 2019

Campania de depunere a cererilor unice de plată în sectorul agricol demarează la 1 martie 2019

Începând cu data de 1 martie 2019, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), instituție subor­do­nată Ministerului Agriculturii și Dez­voltării Rurale (MDRAP) va demara campania de depunere a cere­ri­lor de plată pentru anul 2019, iar campania de primire a cererilor se va încheia, obli­gatoriu, la data de 15 mai 2019.

Unul dintre principalele obiective ale Programului de Guvernare în domeniul agriculturii îl constituie plata la timp a tuturor subvențiilor către fermieri, buna informare a acestora reprezentând o premisă pentru derularea în condiții optime a acestui demers și, implicit, a procesului de absorbție a fondurilor europene dedicate sectorului agricol din România. De reușita acestei acțiuni va depinde în totalitate posibilitatea acordării la timp și în întregime a subvențiilor pentru toți fermierii din județul Ma­ramureș, a precizat ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea.
Oficialul guvernamental transmite o rugăminte tuturor primăriilor și insti­tuțiilor locale aflate în relație directă cu cetățenii, de a depune toate diligen­țele pentru ca această informație să ajungă la toți beneficiarii.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.