• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 22 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 19 Iunie , 2023

Burse de școlarizare în programe online de studii și cercetare pentru tineri oferite de Rotary Club Alhambra District 5300 și Rotary e-Club of Global Peace and Leadership District 2241.

 Rotary e-Club of Global Peace and Leadership din districtul nostru este unul dintre cele 6 cluburi partenere la nivel global ce vor oferi burse de școlarizare unui număr de 18 tineri ce vor fi selectați în cadrul programului online 2023 - 2024 Youth Reserach Vox (https://www.youthresearchvox.org), coordonat de Clubul Rotary Alhambra din Districtul 5300, California, USA.

Scopul programului de studiu este de a sprijini tinerii, încă din timpul liceului, pentru a-și îmbunătăți abilitățile academice de cercetare științifică și a fi cu un pas mai aproape de a accede în universitățile de top dorite de ei.

Programul este special conceput, studenții lucrând online, în grupuri mici, pe teme alese din Obiectivele de Dezvoltare Durabilă propuse de Organizația Națiunilor Unite.

Programul se desfășoară pe parcursul unui an, începând din septembrie 2023, până în mai 2024, iar fiecare echipă va publica rezultatele obținute într-un jurnal internațional, recomandat de Organizația Națiunilor Unite.

Mai multe informații sunt disponibile în pliantul atașat și toți candidații trebuie să se înscrie atât în program, cât și în evaluarea pentru obținerea burselor.

(Se pot pune codurile QR de pe pliante?)Program Application: https://forms.gle/Q7VSpYQRjkCr26Ee7

Scholarship Application: https://forms.gle/AAb6mDRYC9wfH1s38

Faptul că jurnalul academic pentru tineri este unul recomandat de Națiunile Unite, iar toată perioada de studii se va desfășura alături de profesori din Statele Unite este o confirmare în plus că absolvenții acestui program vor avea șanse sporite la accederea în structurile universitare din SUA, dar oferă și o perspectivă celor care își doresc o carieră în Organizația Națiunilor Unite.

https://www.un.org/en/civil-society/youth-research-vox Despre YRV pe site-ul oficial ONU.

Costul programului este de 8000 USD, iar în urma analizei candidaturilor, un tânăr (13 – 18 ani) din România are posibilitatea de a primi bursă integrală pentru a urma cursurile acestui program online.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.