• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 14 Decembrie , 2016

Bucurii pentru copii

Bucuria sărbătorilor de iarnă, colindul, cadourile şi împodobirea bradului de Crăciun sunt cele mai aşteptate momente pentru copiii de pretutindeni.

 

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Justin, şi anul acesta, copiii care vor veni să colinde la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare se vor bucura de cadourile pregătite de către Asociaţia Tinerilor Ortodocşi ai Catedralei Episcopale Maramureşene (peste 300 de pachete) şi vor admira bradul împodobit de Crăciun, de pe esplanada Catedralei, oferit prin bunăvoinţa domnului Cătălin Cherecheş, spre bucuria copiilor şi tinerilor din Baia Mare şi nu numai.

 

Copiii de la Catedrala Episcopală s-au pregătit, cu colinde şi poezii, pentru întâlnirea cu Sf. Nicolae şi pentru praznicul Naşterii Domnului Iisus Hristos, începând din prima duminică a postului Naşterii Domnului, sub îndrumarea voluntarilor ATOCEM şi coordonarea preoţilor catedralei.

 

Mulţumim tuturor acelora  care au venit în sprijinul Catedralei pentru a putea oferi bucurii, de sfintele sărbători, copiilor.

 

Arhidiacon, Nifon Motogna, Administratorul Catedralei

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.