• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 27 Februarie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 18 Septembrie , 2023

Țara arde, PSD o vinde bucată cu bucată, acuză liderul AUR George Simion

Țara arde, PSD o vinde bucată cu bucată, acuză liderul AUR George Simion, care comentează transferarea spitalelor CFR către administrații locale.

 

"Astăzi o să vorbim despre o altă schemă marca PSD (girată și de PNL), pregătită de Grindeanu în cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

 

O schemă care vizează, printre altele, patrimoniul spitalelor CFR, acestea urmând să fie transferate „altor ministere și instituții cu rețea sanitară proprie”. Problema? Cei 5.000 de angajați din rețeaua CFR, care vor rămâne, cel mai probabil, fără locuri de muncă.

 

Mai exact, pe 24 mai, guvernul condus de Nicolae Ciucă a adoptat o ordonanță de urgență privind transferul acestor unități sanitare. Ce lipsea, însă, în documentul adoptat era mențiunea către cine vor fi transferate aceste unități și modul în care acestea vor fi transferate.

 

Pe scurt, mii de oameni vor fi disponibilizați, iar autoritățile locale vor dobândi terenuri și clădiri valoroase în localități cu dezvoltare imobiliară importantă. Totul cu acordul tacit al PSD și PNL, care au început deja să își pregătească terenul pentru 2024. Cum? Prin mite electorale și donații generoase baronilor locali și finanțatorilor partidelor respective. Grindeanu Mincinosul, care se preface că cere despăgubiri Comisiei Europene, ca mai apoi să își retragă cuvintele, ar face bine să își ia mâna de pe spitalele CFR. De construit unele noi nu sunt în stare – ne-au demonstrat încă o dată săptămâna aceasta, când am văzut cu toții că nu sunt în stare nici să atragă fonduri europene – de administrat cele existente nu sunt capabili, pentru că vor să vândă tot. Ultimul tun înainte de alegeri.

 

AUR îi va proteja pe acești oameni, la fel cum îi protejam pe toți românii care au avut de suferit de pe urma acestor trădători de țară în ultimii 30 de ani. Vremea furtului o să apună în curând, pentru că de data aceasta suntem împreună. Puternici. Sătuli de comportamentul lor" acuză Simion.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.