• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 27 Februarie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 17 Octombrie , 2022

La invitația Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, Consiliul Județean Maramureș va participa în luna noiembrie a anului 2022 la trei Târguri de Turism Internațional, respectiv: WTM Londra, TT Varșovia și IBTM Barcelona. De asemenea, în perioada 10-13 noiembrie 2022, Consiliul Județean Maramureș va participa cu stand propriu la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României 2022.

Pe această cale, informăm toate structurile de primire turistice, agențiile de turism, asociațiile profesionale din domeniul turismului și unitățile administrativ-teritoriale că pot să beneficieze de promovare gratuită în cadrul acestor manifestări.
Astfel, toate entitățile mai sus amintite sunt invitate să aducă materiale de promovare (elaborate în limba română/ engleză) la Consiliul Județean Mara­mureș, camera 20, până la data de 24 octombrie 2022, acestea urmând să fie distribuite în cadrul târgurilor.
De asemenea, la adresa turism@cjmaramures.ro se pot transmite și linkuri către pagini web/ materiale promoțio­nale/ pachete turistice sau orice alte resurse de promovare online.

În cadrul târgurilor interna­ționale este încurajată diseminarea materialelor în format digital. Totodată, conținutul acestor materiale trebuie să respecte cerințele organizatorilor privind redactarea exclusiv în limba engleză.
Informații la telefon: 0262.202.582.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Ovidiu Bogdan

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.