• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 11 Iunie , 2019

Angajații Spitalului Județean au donat sânge, pentru a salva vieți

Vineri, 31 mai 2019, aproximativ 100 de medici, asistenți medicali și personal auxiliar, angajați ai Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare s-au înscris pentru a participa la o amplă acțiune de donare de sânge. Motivația care a stat la baza acestui gest a fost aceea de a oferi o șansă la viață bolnavilor care au nevoie urgentă de o transfuzie.

 

„Sângele este un dar ce nu poate fi înlocuit, iar de o unitate de sânge atârnă, de multe ori, viața unui pacient. Personalul medical cunoaște mai bine ca oricine cât de vital este în salvarea vieților ome­nești”, a declarat Mirela Șandor, director de îngrijiri.

La acțiunea de donare de sânge, care s-a desfășurat în incinta Spitalului Județean, sub coordonarea reprezentanților Centrului de Transfuzie Sanguină Maramureș, a participat și conducerea unității me­dicale.

„Pentru Spitalul Județean de Urgență, astfel de acțiuni au devenit o tradiție. Este al treilea eveniment de acest gen, organizat în unitatea noastră, în ultimii doi ani, iar numărul celor care s-au oferit, în tot acest timp, să doneze sânge se apropie de 500. Transmitem întreaga noastră apreciere, tuturor colegilor care au ales să contribuie, și pe această cale, la salvarea unor vieți”, a precizat dr. Pop Vasile-Ioan, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.

 

„Pentru Spitalul Județean de Urgență, astfel de acțiuni au devenit o tradiție. Este al treilea eveniment de acest gen, organizat în unitatea noastră, în ultimii doi ani, iar numărul celor care s-au oferit, în tot acest timp, să doneze sânge se apropie de 500”.
Dr. Pop Vasile-Ioan, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.