• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 04 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 2 Februarie , 2024

Angajament liberal pentru 2024

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ” În data de 1 februarie am început o nouă sesiune parlamentară, perioadă de muncă intensă cu multiple oportunități și provocări, pe care sunt determinat să le abordez cu maximă încredere și implicare. Sunt hotărât și motivat în actictivitate, scopul meu fiind de a aduce, în continuare, schimbări pozitive în viața concetățenilor mei din Maramureș.”

 

La începerea noii sesiuni parlamentare, senatorul liberal a făcut o scurtă analiză retrospectivă a mandatului, lansând și un angajament privind realizarea obiectivelor pe anul 2024.

·        În ultimii trei ani de mandat, senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș a depus eforturi consistente pentru dezvoltarea economică și socială a Maramureșului, progresul și promovarea României atât pe plan intern cât și prin activitatea la APCE și în misiunile internaționale.

·        Ca parte a angajamentul personal asumat față de comunitatea maramureșeană pe care o reprezintă, senatorul liberal a contribuit la elaborarea a 136 de inițiative legislative din care 45 sunt deja valorificate și transformate în legi.

·        Responsabilitatea de a reprezenta maramureșenii s-a materializat în activitatea din comisii, plenul Senatului și din ședințele reunite ale celor două camere ale Parlamentului, unde a acționat cu fermitate pentru susținerea și aprobarea proiectelor favorabile dezvoltării județului.

·        Ca o recunoaștere a meritelor și activității parlamentare din cei trei ani de mandat, colegii senatori l-au reconfirmat în funcția de președinte al Comisiei Juridice din Senatul României și l-au susținut pentru continuarea activității ca vicelider al grupului parlamentar PNL

 

” Vă mulțumesc sincer pentru susținerea acordată în perioada celor trei ani iar eu vă promit că voi continua să lupt pentru interesele maramureșenilor. Sunt ferm convins, că doar împreună avem capacitatea de a realiza schimbări semnificative, necesare pentru o nouă calitate a vieții în toate comunitățile noastre” a concluzionat Cristian Niculescu-Țâgârlaș, senator liberal de Maramures.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.