• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 9 Mai , 2022

Ana Băbaș din Sârbi, un secol de viață

Exact în duminica de Paști, Ana Băbaș din satul Sârbi, comuna Fărcașa, a împlinit un secol de viață. Nu este singura persoană din comună care a ajuns Centenarul, decanul de vârstă al comunei Fărcașa este Gheorghe Ionuți care, în această vară, va împlini venerabila vârstă de 102 ani!

Eveniment emoționant și deosebit în comunitatea satului Sârbi.
Ana Băbaș, cunoscută ca fiind Nina Băbașului, a împlinit, în 24 aprilie, exact în ziua de Paști, un secol de viață. Cu această ocazie, primarul comunei Fărcașa, Ioan Stegeran, însoțit de alte persoane de la Primărie, i-au făcut sărbătoritei o vizită la domiciliu oferindu-i, din partea comunității și autorității locale, o diplomă aniversară, un tort, un coș cu flori și un plic consistent.

Ioan Stegeran:
„Sunt fericit că am marea bucurie de a putea felicita încă o persoană din comuna Fărcașa care atinge venerabila vârstă de o sută de ani. Este încă o dovadă vie a faptului că, ducând o viață în credință și cumpătare, fără excese, poți să atingi o vârstă foarte înaintată. Eu o cunosc pe tanti Nina încă de când, copil fiind, mergeam împreună cu vitele la păscut pe dealurile Sârbiului. Și sunt și mai bu­­curos că tanti Nina își aduce aminte de acest lucru. O țin minte ca fiind o persoană cumsecade, hâtră și sfătuitoare. Soția mea, care venea deseori în vecini la sora sa, îmi spunea că era impresionată de fiecare dată de afectivitatea și bunătatea ei și m-a însărcinat să-i ofer, cu drag, un cadou și din partea noastră.
Vreau s-o felicit și pe fiica dânsei, doamna Maria, pentru modul exem­plar în care o îngrijește și pentru condițiile de viață pe care i le asigură.
La mulți ani, tanti Nina, să te bucuri în continuare de viață, în sănătate, alături de cei dragi!
Domnul să vă aibă în pază și să vă binecuvânteze!”
La rândul ei, sărbătorita, emo­țio­nată și cu lacrimi în ochi, a mul­țumit pentru cadouri, rugându-se lui Dumnezeu pentru sănătatea tuturor și mulțumind pentru viața îndelungată ce i-a fost hărăzită.
Ana Băbaș are o fiică, Maria, în vârstă de 73 de ani, 3 nepoți, 5 strănepoți și 2 stră-strănepoate.
Decanul de vârstă al comunei Fărcașa este Gheorghe Ionuți care, în această vară, va împlini venerabila vârstă de 102 ani.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.