• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 31 Octombrie , 2022

Ambulatoriul Integrat din cadrul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare - reabilitat la standarde europene, printr-un parteneriat cu CJ Maramureș

Clădirea Ambulatoriului Integrat din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare va trece printr-un amplu proces de reabilitare și modernizare.
Proiectul, realizat în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș, va include lucrări de: construcție/ reabilitare/ modernizare/ extindere/ transformarea şi dotarea infrastructurii ambulatorii existente; îmbunătățirea accesibilității spa­țiului pentru serviciile medicale; asigurarea/ modernizarea utilită­ților generale şi specifice (inclusiv conectarea la utilități pe amplasamentul obiectivului de investiții). Valoarea totală a investiției va fi de 16,7 milioane lei, banii fiind asigurați din fonduri europene.
Proiectul realizat în cadrul parteneriatului dintre Spitalul Județean de Urgență Baia Mare și Consiliul Județean Maramureș vizează și modernizarea Ambulatoriului de Specialitate pentru Sportivi situat pe strada Gheorghe Marinescu, nr.3, a secției de Medicina Muncii-Boli Profesionale, strada Progresului nr.17, a cabinetului de Plani­ficare Familială, strada Progresului nr.17 și a laboratorului de Recuperare, Medicină fizică şi Balneologie, situat în strada Progresului nr.17.
„Ambulatoriul de specialitate va fi adus la un standard înalt de calitate. Erau necesare aceste lucrări în Ambulatoriul de specialitate, calitatea actului medical este foarte importantă pentru noi, iar pacienții trebuie să beneficieze de cele mai bune condiții şi medicii să îşi desfășoare actul medical în condiții optime de lucru. Doresc să mulțumesc Consiliului Județean Maramureș pentru că a fost alături de noi în realizarea acestui proiect atât de necesar pentru pacienţi”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, Oros George Alexandru.
„Un nou proiect important pentru maramureșeni și pentru Spitalul Județean se va realiza cu fonduri europene prin programul Investiția specifică:I1.3. Unități de asistență medicală ambulatorie. Ambulatoriu Integrat din cadrul spitalului județean va fi reabilitat, iar Consiliul Județean Maramureș a avut o contribuție importantă în acest sens. Îmi doresc ca pacienții și personalul medical să beneficieze de cabinete moderne, cu condiții optime de tratament şi recuperare medicală” a subliniat președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan.
Activitatea medicilor din Ambulatoriul Integrat reprezintă o priorita­te absolută pentru Spitalul Jude­țean de Urgență Baia Mare. Investițiile în tehnica şi aparatura medicală existentă în prezent la nivelul ambulatoriului au avut ca scop, pe lângă creșterea calității serviciilor oferite, și atragerea de fonduri sustenabile pentru întreți­nerea acti­vi­tăților desfășurate la nivelul ca­binetelor în specialitățile clinice.
Existența aparaturii performante, profesionalismul medicilor, diversificarea serviciilor oferite şi o mai bună organizare a acestora a determinat, inevitabil, creșterea continuă a adresabilității. A investi în asistența medicală ambulatorie este una dintre cheile unui sistem de sănătate eficient, care pune în centru nevoile pacientului.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.