• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 11 Septembrie , 2020

Am decis să mă implic

 

Candidez pentru funcția de Primar al Municipiului Baia Mare din partea Partidului Național Liberal. Decizia de a intra în politică a venit firesc, după ce mi-am construit o casă, o familie, o afacere. Nu am venit în politică pentru a profita sau pentru a mă îmbogăți, ci pentru a face ceva pentru oameni. Consider că pot face mai multe pentru comunitate, pentru că știu să construiesc şi pentru că știu ce îi trebuie orașului nostru.

Ca om de afaceri, care asigură locuri de muncă pentru sute de angajați, am simțit în timp nevoia unui suport al administraţiei locale. Cel puțin din perspectiva realizării unui parc tehnologic care să facă Baia Mare mai atractivă pentru investitori şi, implicit, pentru a trece dezvoltarea oraşului la o etapă superioară. Însă, am realizat că a tăcea și a aștepta însemnă a greși. Cunosc mulți alți oameni de afa­ceri din Baia Mare care gândesc la fel și au aceleași nemulțumiri. Dacă, în ultimii zece ani, soluțiile au lipsit iar lucrurile au mers din inerție, am decis să mă implic și să candidez pentru funcția de Primar al Municipiului Baia Mare.

Și tot din perspectiva omului de afaceri, vă pot spune că va urma o criză economică serioasă, de care nici țara și nici comunitatea noastră nu vor scăpa. Problemele noastre în Baia Mare sunt serioase: ne pleacă tinerii și nu se mai întorc, rămânem tot mai puțini în acest oraș, ocolit de autostrăzi, de investitori și parcă și de noroc. Iar politicului și admi­nistrativului le revine sarcina de a găsi urgent soluții.

Baia Mare are nevoie de o schimbare a paradigmei în administrație, altfel riscă să rămână un oraș fără viitor, în timp ce alte orașe, precum Oradea, Clujul, Braşovul sau Sibiul ne-au luat-o demult înainte. Avem o singură șansă: să ne luptăm pentru a ne dezvolta, să atragem bani, investiții, să creăm locuri de muncă bine plătite și să investim în școală și în sănătate. Toate județele și orașele din țară se vor lupta pentru bani europeni, pentru bani de la Guvern, pentru investiții private iar noi trebuie să fim în primele rânduri pentru câștigarea acestei bătălii.

Eu vreau să mergem împreună pe acest drum! Baia Mare poate să fie un oraș mult mai dezvoltat, mai curat, mai european! Trebuie să credem în oraşul nostru, în forţa noastră de a schimba! Să nu ne mai mulțumim cu improvizații și cu puținul pe care ni-l oferă actualul primar!

Cred în Baia Mare! Cred că în Baia Mare e loc de mai bine!

 



Mircea Cirţ
Candidatul PNL pentru Primăria
Municipiului Baia Mare

 

 

Material electoral la comanda PNL Maramureș, Tipărit de: SC NEW MEDIA SRL, Cod AEP - 21200012.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.