• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 06 Februarie 2023

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 3 Octombrie , 2022

Alianța Pentru Patrie se va implica în mod direct și foarte hotărât în bătălia pentru apărarea Bisericii Ortodoxe Române

Secretarul General al APP, Codrin Ștefănescu, are o poziție fermă, tran­șantă.
„Biserica Ortodoxă Română este atacată susținut din toate părțile, atât de persoane aflate în înalte funcții ale instituțiilor statului, cât și de grupuri bine organizate care promovează o propagandă antiromânească de o duritate nemaiîntâlnită.
Sistematic, preoți români, care până ieri au fost considerați stâlpi ai comunității și ai creștinismului, sunt supuși unui linșaj public, bine organizat și fără precedent!
Modul în care apar denunțurile, unul după altul, la o perioadă mare de timp de când se presupune, conform declarațiilor așa-ziselor victime că s-ar fi petrecut faptele, este în mod clar o regie perfid construită, în care falsul și manipularea sunt evidente, până și pentru cei mai duri critici.
Preoți români vânați, hărțuiți, mo­ni­torizați, filmați cu camere ascunse, provocați prin metode și operațiuni susținute de profesio­niști, reprezintă un atac direct și ticălos la adresa Bisericii Ortodoxe Române!
E destul! Patrioți români, țineți ochii deschiși! Ascultați-vă inima și rațiunea! Nu vă mai lăsați mințiți, înșelați și manipulați în cel mai grotesc mod de cei ce vor să ne distrugă, pur și simplu, credința! Să ne-o anihileze! Pentru că asta vor să facă și este tot mai evident!” , a spus Ștefănescu. Alături de liderii centrali ai partidului se află și Liviu Bechiș, președintele APP Mara­mureș.

„Să le fie rușine! Uitați în ce stare ne-au adus până astăzi promotorii acestei propagande. Ne-au furat demnitatea! Ne-au făcut dependenți de mila lor financiară! Ne-au sărăcit, ne-au înglodat în datorii, ne-au furat dreptul la educație, la sănătate, la speranță și ne-au forțat să acceptăm toate aberațiile impuse din străinătate. Acum, vor să ne anihileze credința, să distrugă din temelie Biserica Ortodoxă Română, să anuleze până și faptul că existăm. Și atunci, planul lor de a ne forța, în viitorul apropiat, să ne adaptăm noilor reguli, adică să trăim în întuneric și în frig, să facem foamea sau să mâncăm gândaci și lăcuste, devine foarte ușor de aplicat”, a spus Bechiș.

El a mai precizat că terfelind imaginea Bisericii Ortodoxe Române, călcând în picioare rolul ei în existența poporului român, aceste grupuri de propagandă globalistă urmăresc să ne învrăjbească pe unii împotriva altora, să impună reguli noi din așa-zisa „marea resetare”, să utilizăm în mod oficial termenul de părinte 1 și părinte 2, în loc de mamă și tată, iar noțiunea de familie, așa cum o știm din moși-stră­moși, să dispară definitiv.

Sărbătorile sfinte, cum sunt Crăciunul sau Paștele, trebuie să fie minimalizate sau șterse din memoria colectivă.

„Începând din acest moment, Alianța Pentru Patrie se alătură cauzelor tuturor fețelor bisericești acuzate și atacate prin astfel de proceduri haștagist globaliste și vrem să îi asigurăm atât pe preoții români, cât și Biserica Ortodoxă Română, în ansamblu, că suntem dispuși să le punem la dispoziție o întreagă echipă de juriști și avocați patrioți, foști magistrați, foști președinți de tribunale și de curți de apel, recunoscuți și respectați pentru verticalitate și curaj, care sunt hotărâți să lupte pro bono pentru fiecare caz de atac îndreptat împotriva Bisericii Ortodoxe Române. Punem, acum și aici, punct distrugerii României creștine!”, au mai spus Codrin Ștefănescu și Liviu Bechiș.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.