• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Sambătă , 6 Mai , 2023

Ai grijă de sănătate, fii MAI hidratat!

 Luna MAI a acestui an debutează cu o nouă campanie, marca S.C. Vital S.A., axată pe importanța consumului regulat de apă.

Campania Ai grijă de sănătate, fii MAI hidratat își propune să ne reamintească tuturor de importanța de a ne menține bine hidratați indiferent de ceea ce facem!

Institutului Național de Sănătate Publică recomandă consumul de 1,5 până la 2 litri pe zi - fie că stau la birou, la serviciu sau la școală, fie fac orice activitate fizică sau sportivă. Corpul nostru folosește apa pentru a-și regla temperatura, pentru a se detoxifia, pentru a proteja coloana vertebrală și încheieturile, iar apa este lichidul ideal pentru a oferi această hidratare, deoarece nu conține calorii, zahăr sau grăsimi.

În săptămânile următoare, ne vom axa pe publicarea de comunicate de presă și afișe sugestive, care vor apărea în întreaga comunitate și vor sublinia importanța și beneficiile menținerii unei bune hidratări. Pe lângă aceasta, vom posta mesaje regulate pe rețelele sociale pentru a susține campania (https://www.facebook.com/vitalmm.ro/).

Vă recomandăm încă o dată să utilizați cu încrederea apa potabilă din rețeaua de distribuție și de la cișmelele stradale ale societății VITAL S.A. Cele 12 cișmele sunt legate la rețeaua de apă potabilă a orașului și, în același timp, la rețeaua de canalizare, fiind amplasate pe raza municipiului Baia Mare  în zonele intens circulate din fiecare cartier al municipiului Baia Mare, astfel:

 

Bd. Independenței – Gold Plaza

Bd. Unirii – Magazin Maramureșul

Bd. Traian – Stație bus Gară

Aleea Școlii – Serviciul Permise Auto și Înmatriculări

Str. George Coșbuc – Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș

Str. Victoriei – Parc Municipal Tineretului

Str. Vasile Alecsandri – Zona BRD

Bd. Independenței  - Biblioteca Județeană Petre Dulfu

Bd. București – Stație bus Dorna

Bd. Unirii – Camera de Comerț și Industrie

Bd. Unirii – Parc Mara

Parc Regina Maria

Cișmelele, realizate la inițiativa primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, după un model modern existent în Viena, permit consumul de apă direct sau reîncărcarea unui recipient personal în stațiile de autobuz, pe bulevarde, în zonele centrale ale orașului, dar și în parcuri. Iată o hartă a cișmelelor amplasate în municipiul Baia Mare.

 

 * Atenție la poziționarea picăturilor pe hartă, ele marchează amplasarea cișmelelor.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.