• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 22 Septembrie , 2021

A început școala

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, alături de elevii din Bogdan Vodă și Vișeu de Sus, la deschiderea anului școlar 2021-2022.
La Școala Gimnazială Bogdan Vodă și Școala Gimnazială Nr. 2, structură a Liceului „Bogdan Vodă” din Vișeu de Sus, Ionel Bogdan, președinte CJ Mara­mu­reș, împreună cu Anca Hendea, inspector general al Inspectora­tului Școlar Județean Maramureș au acordat elevilor din clasa pregătitoare, în ziua deschiderii anului școlar, câte un ghiozdan echipat cu rechizite.
Prin acest proiect, Consiliul Județean, în parteneriat cu ISJ Maramureș, a oferit tuturor elevilor maramureșeni din cla­sele pregătitoare un ghiozdan cu rechizite. Astfel, 2.225 de copii au beneficiat de acest proiect care încurajează educația și contribuie la prevenirea abandonului școlar.
Președintele administrației jude­țene a fost și la Liceul Teoretic „Bogdan Vodă” Vișeu de Sus, unde a marcat, împreună cu profesorii, părinții și elevii, începerea anului școlar.

Ionel Bogdan, președinte CJ Mara­mureș, a vorbit despre importanța unei bune organizări pentru începerea anului școlar în condiții de siguranță atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice: „În Maramureș, anul școlar începe în siguranță pentru toți elevii și le mulțumesc tuturor celor implicați: Inspectoratul Șco­lar Județean Maramureș, primării, directori de școli, profesori, pentru că au avut grijă ca elevii să revină la școală în cele mai bune condiții, atât din punct de vedere sanitar, cât și educațional. Educația este cea mai bună investiție pe care o putem face în copiii noștri și suntem preocupați să găsim soluții pentru a le oferi cele mai bune condiții de studiu elevilor maramu­reșeni. Le mulțumesc tuturor educatorilor, învățătorilor, profesorilor pentru munca lor zi de zi la catedră. Le suntem recunoscători pentru efortul și dedicarea lor pro­fesională.
Mult succes, dragi copii, în noul an școlar!
Mult succes, stimați profesori!”

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.