• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 03 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Duminică , 14 Aprilie , 2024

A fost semnat contractul de finanțare pentru primul dintre cele șapte parcuri industriale pe care le dezvoltăm în Maramureș!

 Echipa Partidului Național Liberal din Maramureș continuă să ridice standardele și să aducă proiecte de succes în beneficiul comunității noastre! A fost semnat contractul de finanțare pentru primul dintre cele șapte parcuri industriale pe care le dezvoltăm în Maramureș!

 
Sunt mândru de echipa PNL Maramureş. În ultimul mandat, colegul meu Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean, a demonstrat prin fiecare acțiune că Maramureșul poate să evolueze și să prospere, iar Gabriel Bogdan Ștețco, candidatul pentru Consiliul Județean Maramureș, este singurul care va putea prelua ștafeta și continua proiectele inițiate de Ionel Bogdan. În contrast, Gabriel Zetea, eternul candidat al PSD la președinția Consiliului Județean, rămâne blocat în trecut, confuz și lipsit de viziune, într-o realitate paralelă.
 
Am depus eforturi considerabile pentru dezvoltarea Maramureșului, iar rezultatele sunt vizibile. De la extinderea aeroportului din Baia Mare, la modernizarea spitalului județean, până la viitorul pod peste Tisa, parcurile industriale  și centrul de dezintoxicare planificat, proiectele noastre au un impact concret și durabil.
 
Pentru construirea podului peste Tisa, am discutat cu oficialități de rang înalt din Ucraina, pentru a debloca finanțarea necesară, în ciuda obstacolelor generate de situația politică delicată din regiune.
 
Centura de ocolire a Sighetului Maramației și cele două pasaje planificate în Baia Mare vor contribui semnificativ la creșterea economică și modernizarea infrastructurii locale.
 
Cu determinare și efort colectiv, noi, liberalii din Maramureș, suntem gata să continuăm să construim un viitor mai bun pentru toți locuitorii acestui minunat județ.
 
Cristian Niculescu Țâgârlaș - Senator PNL

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.