• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Sambătă , 27 Ianuarie , 2024

850 de delegați prezenți la Conferința Județeană de Alegeri a PSD Maramureș l-au reconfirmat ca lider al partidului pe deputatul Gabriel Zetea

Vineri, 26 ianuarie 2024 a fost o zi importantă pentru Organizația Județeană a PSD Maramureș. Cei 850 de delegați social-democrați maramureșeni prezenți au venit pentru a-și alege președintele și echipa de conducere a PSD Maramureș pentru următorul mandat, alegerile anterioare fiind organizate în 6 februarie 2020. La Conferința Județeană de alegeri au fost prezenți premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, ministrul Digitalizării, Bogdan-Ivan Gruia, secretarul general al partidului, Paul Stănescu, președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu, coordonatorul campaniei europarlamentare a PSD, Mihai Tudose, purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, vicepreședinte al PSD pe Regiunea de Nord-Vest.

 

În cadrul Conferinței Județene de Alegeri a fost depusă o singură candidatură pentru funcția de președinte, aceea a actualului lider al partidului, deputatul Gabriel Zetea, chestor în Parlamentul României. Echipa de conducere pe care a propus-o delegaților prezenți din întregul Maramureș îl are ca prim-vicepreședinte pe deputatul Gheorghe Șimon, în timp ce secretar executiv al partidului a fost ales primarul de Ulmeni, Lucian Morar, iar trezorier a rămăs subprefectul județulului Maramureș, Crina Chilat. Vicepreședinții au fost aleși atât pe domenii de activitate, cât și vicepreședinți zonali sau vicepreședinți ai PSD Maramureș. Întreaga echipă propusă de președintele Gabriel Zetea a fost susținută în unanimitate, fapt care a dat un mesaj de unitate dar și un mesaj de forță în anul electoral care va cuprinde patru campanii electorale.

 

Mesajele de susținere ale reprezentanților de la centru au fost primite cu aplauze de toți cei prezenți în sală, acolo unde celor 850 de delegați li s-au adăugat peste 100 de invitați veniți să asiste la Conferința Județeană de Alegeri a PSD Maramureș. În sală s-a aflat și liderul interimar al PSD Satu Mare, Mircea Govor, dar și maramureșeanca noastră Codruța Filip, președinte al PSD Belgia și consilier politic la Bruxelles. Despre parcursul politic și administrativ al deputatului Gabriel Zetea a vorbit președintele partidului, premierul Marcel Ciolacu care și-a exprimat încrederea în rezultatele pe care actuala echipă a social-democraților maramureșeni le va obține în următoarele scrutinuri electorale.

 

”Adresez sincere mulțumiri celor 850 de delegați prezenți la Conferința Județeană de Alegeri a PSD Maramureș pentru încrederea pe care mi-au acordat-o, creditându-mă cu un nou mandat în funcția de președinte al filialei județene a social-democraților. Onoarea de a fi reconfirmat în această poziție este un privilegiu și o responsabilitate pe care o accept cu multă determinare. Apreciez susținerea și încrederea voastră, iar angajamentul meu față de dezvoltarea comunității noastre rămâne neclintit. Am trasmis, împreună, un mesaj de forță și un mesaj de unitate. PSD Maramureș este cel mai mare partid din județ și împreună cu cei 45 de primari în funcție vom dovedi acest lucru și în alegerile care urmează. Exprim gratitudinea mea față de invitații PSD central care au onorat evenimentul nostru prin prezența lor. Apreciem sprijinul și colaborarea voastră, care aduc o valoare inestimabilă în consolidarea eforturilor noastre comune pentru binele cetățenilor. Împreună cu prim-vicepreședintele partidului, Gheorghe Șimon, secretarul executiv, Lucian Morar, trezorierul Crina Chilat dar și echipa largă de vicepreședinți și membri ai Biroului de Conducere sunt hotărât să continuăm împreună construirea unui viitor mai bun pentru PSD Maramureș și pentru comunitatea noastră”, a declarat deputatul Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș.

 

 

În cadrul Conferinței Județene de Alegeri s-a aprobat și o rezoluție de susținere a Maramureșului de către Guvernul României, care prevede atragerea de investiții puternice în turism dar și în infrastructură, cele două drumuri rapide: Baia Mare – Petea – Vaja dar și Baia – Mare – Zalău care să se lege de Autostrada Transilvaniei fiind două obiective extrem de importante. Un moment aparte l-a reprezentat acordarea diplomelor de excelență pentru longevitatea în partid și pentru întregul aport adus administrației locale unor nume importante din PSD Maramureș: Eugenia Godja, fost primar al municipiului Sighetu Marmației și fost președinte PSD Maramureș, Ana Moldovan, fost inspector școlar județean, Florica Roman, fost primar al comunei Mireșu Mare, Vasile Boitor, cel mai longeviv primar al României, prim-gospodarul comunei Asuaju de Sus, dar și lui Petru Vlașin, primarul comunei Vadu Izei. 

 

    

 

    

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.