• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 7 August , 2019

548,36 mii lei au fost alocați din rezerva bugetară a Județului Maramureș pentru diferite acțiuni

La ultima ședință a Consiliului Județean Maramureș, aleșii au votat pentru acordarea din fondul de rezervă bugetară a sumei de 548,36 mii lei. Din aceștia, 440 mii lei a primit comuna Fărcașa pentru amenajarea drumului de acces și execuția lucrărilor de captare a apelor subterane responsabile de producerea alunecărilor de teren la depozitul de deșeuri din satul Sârbi. Suma de 10 mii lei a fost acordată comunei Călinești în vederea achiziționării de materiale, substanțe active, atomizor, echipamente de protecție și alte materiale pentru eradicarea pestei porcine africane în fondul de vânătoare.

În virtutea bunei relații care a existat mereu între Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și instituția Consiliului Județean, consilierii au aprobat și acordarea unui sprijin financiar în sumă de 20 mii lei pentru organizarea concursului județean pentru elevii olimpici la matematică, în cadrul Taberei județene de matematică, ediția a XI-a, dar și aprobarea sumei de 30 mii lei, reprezentând sprijin financiar pentru organizarea taberei școlare cu elevi ucrainieni.
În ceea ce privește Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș, 6 mii lei reprezintă transferuri pentru secțiunea dezvoltare, în scopul achiziționării și instalării unui sistem de suprave­ghere video la Secția Școala Popu­lară de Artă.
Pentru unitatea administrativ-teritorială Județul Maramureș, aleșii județeni au aprobat ca suma de 46,41 mii lei să fie acordată în ve­derea realizării Studiului de Fezabi­litate pentru execuția unui bloc de locuințe compus din parter și patru etaje, cu 19 unități locative (inclusiv audit energetic, studiu geotehnic, studiu topografic și documentații pentru obținerea avizelor / acordurilor faza SF). Tot din fondul de rezervă bugetară au fost alocați 5,95 mii lei pentru proiectarea sistemului de bariere acces auto în parcarea Palatului Administrativ.
Conform hotărârii Consiliului Județean Maramureș din luna aprilie 2019, privind aprobarea bugetului
de venituri și cheltuieli al județului Maramureș pe anul în curs, fondul de rezervă constituit la dispoziția CJ pe anul 2019 a fost de 3000 mii lei, iar la data de 3 iulie, suma disponibilă în fondul de rezervă bugetară era de 1.152,80 mii lei, din care au fost direcționați spre finanțarea unor cheltuieli urgente 548,36 mii lei.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.