• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 6 Martie , 2020

26 FEBRUARIE ZIUA PORȚILOR DESCHISE la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” Baia Mare

Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” Baia Mare și-a deschis larg porţile pentru a primi vizita părinților și a viitorilor elevi ai clasei pregătitoare.

„Ziua Porților Deschise” a reprezentat ocazia perfectă pentru a observa toate dotările și facilitățile de care dispune școala noastră. Părinții au discutat cu cadrele didactice prezente, cu directorul școlii, prof. Caltea Amalia Mariana, și au primit toate datele de care aveau nevoie pentru a-și înscrie copiii la școala noastră.
Prin expoziția de lucrări și portofolii pregătită în holul școlii, elevii noștri talentați au reușit să transmită emoții fiecărui vizitator care ne-a călcat pragul în această zi specială.
La această activitate au participat și copiii care s-au arătat nerăb­dători să înceapă școala. Mesajul transmis a fost reprezentat de im­portanța pe care o acordăm fiecă­rui copil în parte și de faptul că încercăm să-i oferim acestuia cele mai bune condiții de studiu pentru o dezvoltare armonioasă. A fost un eveniment foarte frumos unde am avut ocazia de a ne mândri cu școala noastră și de a împărtăşi bucuria din zâmbetele copiilor care ne sunt elevi.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.