• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 20 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 29 Aprilie , 2024

11 autobuze electrice noi intră intră în flota Urbis

Primarul interimar Ioan Doru Dăncuș a semnat contractul pentru modernizarea  transportului public în comun din Baia Mare

 

Băimărenii vor circula cu mijloace de transport  în comun noi, eficiente și ecologice! Asta după ce primarul interimar al municipiului Baia Mare, Doru Ioan Dăncuș, a semnat contractul prin care nu mai puțin de 11 autobuze electrice noi vor completa flota de care dispune societatea Urbis.

 

Ioan Doru Dăncuș, primar interimar al municipiului Baia Mare:

 

„Am semnat contractul în valoare de peste 40 de milioane de lei pentru achiziția a 11 autobuze electrice care vor completa flota URBIS. Urmează să ne fie livrate 8 noi autobuze electrice de dimensiuni medii și 3 autobuze electrice de dimensiuni mari. Investiția cuprinde și realizarea unui număr considerabil de stații pentru încărcare.

 

Vom continua procesul de schimbare a autobuzelor vechi cu unele noi, electrice. Însă, pentru că reînnoirea flotei de autobuze nu este suficientă pentru a încuraja folosirea acestui tip de transport, vă voi prezenta în curând proiectele de infrastructură, soluțiile pe care le voi implementa în următorii patru ani pentru Baia Mare”.

 

Primarul interimar al municipiului Baia Mare a mai menționat că această investiție este realizată aproape în totalitate din fonduri externe.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.