• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 20 Octombrie 2021

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 14 Septembrie , 2020

100 de mii de lei alocă Consiliul Județean Maramureș pentru finanţarea programelor, proiectelor şi acţiunilor în domeniul tineretului

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Maramureș din luna august, la propunerea șefului administrației județene, Gabriel Zetea, s-a decis alocarea unei sume totale de 100 de mii de lei pentru 12 structuri, asociații și cluburi, în vederea finanţării programelor, proiectelor şi acţiunilor pe care le desfășoară în domeniul tineretului.
Inițiativa finanțării structurilor de tineret din județ s-a născut în urmă cu câțiva ani de zile, când Consi­liul Județean Maramureș a introdus pentru prima dată un capitol destinat exclusiv alocărilor financiare pentru structurile de tineret, a căror menire este realizarea de ac­țiuni pentru tinerii Maramureșului. Președintele Consiliului Județean Maramureș a explicat că își dorește menținerea acestei forme de sprijin și pe viitor și că astfel speră ca structurile de tineret să fie încurajate să devină mai active la nivelul întregului județ.
„A fost un act de curaj să gândim un capitol dedicat tinerilor și voi milita ca această inițiativă să fie menținută și pe viitor. Acțiunile pentru tineret sunt extrem de importante, iar ONG-urile, asociațiile și cluburile de tineret merită toată susținerea noastră. Încurajez aceas­tă mișcare de tineret să depă­șească granițele Municipiului Baia Mare și să devină mai activă și în restul județului. Cu timpul, îmi doresc să ajungem să finanțăm cât mai multe astfel de structuri, care să știe că au un partener în insti­tuția Consiliului Județean Mara­mureș și să fie, astfel, încurajate să depună cereri de finanțare pentru programele pe care le propun”, a declarat Gabriel Zetea, șeful administrației județene.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.