• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 23 Martie 2023

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 16 Ianuarie , 2023

Un Proiect de suflet al Asociației „Comunicați prin noi”

Proiectul educațional „CRĂCIUNUL – BUCURIA DĂRUIRII”, inițiat de Asociația  „Comunicaţi prin noi”, vrea să reamintească că este simplu când faci totul din suflet și cu mare drag, să poți dărui de Crăciun cea mai mare bucurie cuiva.


Crăciunul este pentru a dărui din toată inima fără să te gândești că trebuie să primești ceva în schimb. Crăciunul este momentul în care îți faci mai mult timp pentru ceilalți, este momentul în care te concentrezi pe lucrurile care chiar contează cu adevărat.

Crăciunul este o perioadă frumoasă a anului, o perioadă pe care o petreci alături de familie şi de prieteni, dar şi o perioadă a petrecerilor şi a evenimentelor caritabile. Însă pentru cei mai puțin norocoși, care se luptă cu boli, lipsuri materiale sau care nu au pe nimeni aproape şi pe nimeni cărora să le ceară sprijinul, perioada sărbătorilor de iarnă poate fi un moment de sfârșit de an amărât, aspru, dar şi un Crăciun singuratic.

Şi, cum puterea exemplului este încă în măsură să trezească din amorțeală chiar şi pe cei mai încrâncenați în lupta cu problemele vieții cotidiene, am decis să ne folosim de capitalul nostru de imagine, pentru a atrage alături de noi oameni cu suflet mare dispuși să se implice în acțiuni cu scop caritabil.

Practic, în cadrul proiectului derulat în perioada 21.11.2022 - 22.12.2022, s-au desfășurat unele activități privind:
- crearea şi întreținerea unei atmosfere de sărbătoare în cadrul unor centre destinate persoanelor cu dizabilități, prin oferirea pachetelor cu bunătăți și donații destinate atât copiilor cât și adulților de la C.T.F. Alba Iulia nr. 56, C.T.F. Holloși Simon nr. 65, C.T.F. Universității nr. 66 și Centrul de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Bujorului nr. 1;
- desfășurarea spectacolului de teatru caritabil pentru persoanele cu dizabilități realizat de trupa „Masca”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.