• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 16 Februarie , 2023

Ultimele decizii ale APP. Lupta cu mafia politică continuă

Recent, Alianța pentru Patrie a organizat o întâlnire cu liderii organizațiilor județene în cadrul Comitetului Executiv Național. O întâlnire în care s-au luat mai multe decizii importante pentru partidul care luptă pentru românii obișnuiți.

S-au luat următoarele decizii în unanimitate:

1. Domnul deputat Francisc Tobă, vicepreședinte, preia conducerea Consiliului Național.

2. Domnișoara Oana-Diana Leonte, președinte al Organizația de Tineret, va exercita și funcția de purtător de cuvânt al partidului.

3. S-a decis numirea unui președinte interimar executiv, vicepreședinte și secretar executiv pentru a întări organizația APP Diaspora.

4. Consolidarea celor 10 organizații județene în care încă nu este conducere stabilă.

5. În următoarele 30 de zile se vor stabili: Prioritățile din Programul Politic APP, Birourile Permanente ale organizațiilor de Tineret, Femei, Seniori.

Liviu Marian Pop, președintele interimar al partidului a vorbit cu liderii din județe despre prioritățile momentului. Cei veniți în capitală au transmis problemele românilor care vin spre APP, deoarece s-au săturat de sărăcie, de mafie, de scumpiri, inflație și politicieni corupți. Toți au transmis mesaje de susținere pentru Codrin Ștefănescu, bolnav, aflat la tratament.

Liviu Bechiș, președintele APP Maramureș și totodată unul dintre vicepreședinții partidului, a revenit în nord după întâlnirea din cadrul CEX cu mai multă forță și speranță pentru viitoarele acțiuni ale partidului.

”A fost o întâlnire bună în care s-au luat mai multe decizii importante. Aici, în Maramureș continuăm consolidarea organizației, iar în perioada următoare vom organiza alegeri la organizațiile de Seniori, de Femei și de Tineret. Suntem în grafic și dorim să avem o echipă completă și cât mai performantă. Îi așteptăm pe maramureșeni să vină la sediul nostru din Baia Mare, bd. Republicii, nr. 26 pentru a forma echipa redutabilă pe care o dorim. Seniorii sunt cei care vin mai des la noi, dar îi așteptăm pe tineri și pe doamnele care vor să facă politică de calitate. Trebuie menționat că noi, la APP, nu impunem, nu forțăm. Liderii sunt aleși după merite, după profesionalism. Suntem partidul care vrea mai binele românilor. Suntem partidul în care vin oamenii sătui de mafia politicienilor de la putere. Aici, în Maramureș și în toată România”, a transmis liderul APP Maramureș, Liviu Bechiș.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.