• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 9 Decembrie , 2019

Tratament naturist sinuzită

A venit frigul și primim tot mai multe solicitări pentru tratamentul
sinuzitelor cronice și acute. Iată un tratament simplu, necostisitor, care dă rezultate indiferent de natura infecției și vechimea bolii. Este nevoie doar de perseverență.

Alegeți ca perioadă pentru tratament seara, cu o oră înainte de culcare.
Pentru că este nevoie de un unguent cu venin de albine, ar fi indicat să fiți sigur că nu sunteți alergic.
Cumpărați de la proxima farmacie sau magazin naturist Apireven. Pentru cei din București merită să luați de la magazinul ICDA mai multe flacoane. Diferența de preț este uneori semnificativă.
Masați toată fața, evitați proximitatea ochilor, insistați acolo unde doare mai tare. Masați bine fruntea, ceafa și gâtul. Dacă părul este tuns scurt, masați și scalpul. Puneți pe cap un prosop cald, sau un fes.
Imediat după această operațiune puneți la fiert o oală cu apă de 3-5 litri, pentru a face o mare cantitate de ceai de mușețel. Dați focul la maximum. Închideți cu capac. După ce apa fierbe cu zgomot, puneți pentru fiecare 250 ml de apă câte o linguriță de ceai ca și unitate dozatoare cu inflorescențe de mușețel. Acoperiți imediat oala cu capac și stingeți focul. Ne pregătim pentru inhalație.
Între masajul cu Apireven și inha­lația propriu-zisă să nu treacă mai mult de 15-20 de minute. Pregătiți o seringă mică, fără ac, cu 2-5 ml de tinctură de propolis de calitate și un cronometru.
Vă luați un prosop mare, care poate acoperi și oala cu ceai de mușețel, pe care vi-l așezați pe cap, și scoateți capacul având grijă să țineți ochii bine închiși. Adăugați în ceaiul de mușețel și tinctura de propolis. În acest fel veți beneficia și de aerosoli cu propolis. Porniți cronometrul. Stați cât puteți, dar propuneți-vă ca data viitoare să stați câteva secunde în plus. În timp, majorați cantitatea de ceai și volumul tincturii de propolis. Spre exemplu, dacă ați început cu 3 litri de ceai și 2 ml de tinctură, după două săptămâni faceți 5 litri de ceai și creșteţi la 3-5 ml de tinctură de propolis, după cum simțiți. Un volum mai mare de ceai va genera o perioadă mai lungă de timp aerosoli fierbinți. Aerosolii de tinctură de propolis vor fi mai „tari” dacă avem un volum mai mare de tinctură de propolis.

Intern, dacă avem o suferința acută folosim antibioterapia recomandată de medic. Pe lângă antibiotice, pentru un adult femeie sau bărbat cu masa corporală de 50-70 de kg, se mai poate folosi Propolis esență de 3 ori câte 5 ml înainte de mese cu 15-20 de minute. Tratamentul alopat va fi interferat pozitiv.

Dacă suferința este una cronică și nu există rațiuni care să împiedice utilizarea unei mici cantități de alcool, în aceleași condiții de masă cor­porală, 2-3 ori câte 5 ml de tinctură de propolis și 5 ml de tinctură de echinaceea.
Pentru susținerea generală a orga­nismului se mai poate folosi lăptişor de matcă, 2-4 ml, polen sau păstură 50-30 de grame.
Local, pentru a ameliora durerile se pot folosi și instilații oculare, nazale și otice cu Hidrolat de propolis, sau Hidrolat de propolis forte, funcție de gravitate și de vârstă. Adică, dacă avem un copil, nu o să-i dăm din prima Hidrolat forte, pentru că ustură mai tare.
Noaptea și dimineața vor apărea secreții. Tratamentul se încheie când nu mai aveți secreții. Dacă problema este recentă, puteți scăpa de sinuzita în 2-3 săptămâni. Dacă problema este veche, în 3-5 săptămâni. Este singurul tratament care chiar vindecă sinuzita, nu doar maschează simptomele.
Dacă nu ați reușit să faceți procedura o zi sau mai multe, nu e o tragedie. Reluați de unde ați rămas. Dacă pacientul este un copil, faceți inha­lațiile împreună cu el. Nu-l lăsați singur! Nu este vorba de vreun pericol, ci de susținerea și exemplul personal pe care îl oferiți.

Faptul că această problemă de sănătate gravă poate fi rezolvată într-o lună, dovedește că medicina naturistă corect aplicată nu are nevoie de 6 luni ca să se vadă rezultate și că poate rezolva suferințe pe care medicina convențională nu le rezolvă, pentru că nu dorește asta…
Finalmente, vom da răspuns celor care vor întreba, inevitabil, dacă nu face același lucru și nebulizatorul. Nu, nu face același lucru. Pentru a mobiliza secrețiile care zac în sinusurile Dvs. de luni sau ani de zile, este nevoie de unguentul revulsiv, de căldură mare și răbdare...
 
 

 

www.melidava.ro

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.